Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

... οι εργαζόμενοι του "ΑΛΤΕΡ" είναι εδώ ...

*
Εργαζόμενοι ALTER
***
*
Αραγές το μέτωπο
των εργαζομένων του "ΑΛΤΕΡ"
*
Ενωμένοι οι εργαζόμενοι στο "ΑΛΤΕΡ", δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί, συνεχίζουμε τον αγώνα για την καταβολή των δεδουλευμένων μας.

Στην τελευταία συγκέντρωση - ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Μαρτίου, παρουσία εκατοντάδων εργαζομένων, δώσαμε μια βροντερή απάντηση στο μεγαλομέτοχο του "ΑΛΤΕΡ" Γιώργο Κουρή, ότι για να ανοίξει το κανάλι θα πρέπει να πληρώσει.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διατυπώθηκαν προτάσεις οι οποίες θα κατατεθούν στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με την εργοδοσία, η οποία τεχνηέντως αποφεύγει το διάλογο.

Τις προτάσεις αυτές θα αναπτύξει η Συντονιστική Επιτροπή των εργαζομένων του "ΑΛΤΕΡ" και στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, ο οποίος έχει δεσμευτεί πως θα καλέσει εμάς και την εργοδοσία σε τριμερή συνάντηση, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.

Το σημαντικότερο συμπέρασμα από τη συγκέντρωση - ενημέρωση είναι ότι παραμένει αραγές των μέτωπο των εργαζομένων, παρά το γεγονός ότι παραμένουμε σε επίσχεση εργασίας εδώ και 4,5 μήνες - από τις 10 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας συνεχίζεται !

Ας το καταλάβει ο κ. Κουρής ότι θα πρέπει να υποβάλει μια σοβαρή πρόταση που θα ικανοποιεί όλους τους εργαζόμενους ώστε να επαναλειτουργήσει το κανάλι ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου