Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

... "Γραφεία Τύπου" - Ασφάλιση και απορίες ...

*
media industry
***
*
Ασφάλιση και για τα "Γραφεία Τύπου"
*
 Το θέμα της ασφάλισης των επαγγελματιών αθλητικών συντακτών που εργάζονται στα γραφεία Τύπου των αθλητικών ομοσπονδιών, των ΠΑΕ και ΚΑΕ, της ΓΓΑ και των υπολοίπων ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, έθεσε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ σε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ Κώστα Τσουπαρόπουλο και τον αντιπρόεδρο Πάνο Σόμπολο.
.
Από πλευράς του Ταμείου τέθηκαν οι προϋποθέσεις προκειμένου να αναγνωριστεί η δημοσιογραφική εργασία από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ σε αυτές τις κατηγορίες και συμφωνήθηκε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες και να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.
.
Σύμφωνα με το ισχύον σημερινό καθεστώς, το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ μπορεί να ασφαλίσει τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα γραφεία Τύπου των αθλητικών ομοσπονδιών και των ΠΑΕ, ΚΑΕ, εφόσον έχουν 20 χρόνια κρατήσεων από το Ταμείο.
***
Σχόλιο "Ανασυγκρότησης"

... ευκαιρίας δοθείσης, ερώτημα που άπτεται της Δεοντολογίας και του Ασυμβίβαστου:
Ο δημοσιογράφος που εργάζεται (και) στο Γραφείο Τύπου π.χ. της ΕΠΟ, σε δεδομένη στιγμή, μπορεί να στραφεί εναντίον του κ. Πιλάβιου (προέδρου της ΕΠΟ) για πράξεις ή παραλείψεις του, μέσα από τις στήλες (και) της εφημερίδας που εργάζεται;
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου