Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

... "kontra" στο "Star" οι εξελίξεις ...


*
zoornalistas
***
*
Σε Ισραηλινούς πουλάει ο Βαρδινογιάννης,
μέτοχος στο kontra ο Χατζηνικολάου

Σημαντικές εξελίξεις κυοφορούνται, λέει, στην τηλεοπτική αγορά. Στο επίκεντρο αυτή τη φορά των διαρροών, η είσοδος ισραηλινών επενδυτών στο STAR, η αλλαγή μετοχικής σύνθεσης στο kontra Channel και η επανεργοποίηση της συχνότητας του Alter.
.
 Για το kontra ακούγεται ότι οι συζητήσεις του Γιώργου Κουρή με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με τον εκδότη της Real News να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 50% του μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού. Ο Χατζηνικολάου το τελευταίο διάστημα επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει τηλεοπτική στέγη και όπως ακούγεται υπάρχει και αίτημα, που διακινείται αρμοδίως, για χορήγηση τηλεοπτικής συχνότητας.
.
Σχετικά με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, γίνεται λόγος για πωλητήριο αφού το προηγούμενο διάστημα έκανε την εμφάνισή του στις εγκαταστάσεις του σταθμού ισραηλινός επενδυτής με σκοπό την εξαγορά του καναλιού!
.
Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής Ισραηλινής καταγωγής - σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24, επισκέφθηκε τον σταθμό της Κηφισιάς, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού και ξεκίνησε αμέσως συζητήσεις κάτω από άκρα μυστικότητα με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.
.
Σχετικά με το πολύπαθο Alter, όπως γράφει η Αξία, ακούγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον επιχειρηματία Στάθη Τσοτσορό που φέρεται να ηγείται επιχειρηματικού σχήματος που θέλει να επενδύσει «σημαντικά κεφάλαια» προκειμένου να επαναλειτουργήσει ο σταθμός. Βέβαια εδώ ισχύει η ρήση «όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι» -χώρια οι εκατοντάδες εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι και σε ομηρία…
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου