Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

...."Espresso" - 6ωρη στάση εργασίας ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Συνεχίζεται η απεργία στην ESPRESSO και από Δευτέρα επεκτείνεται σε όλα τα μέσα του Ομίλου ΝΕΠ (Κυριακίδη)


ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ KAI ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΦΕ έχουν καταβάλει κάθε προσπάθεια για την εξεύρεση μιας λύσης στα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί στην εφημερίδα «ESPRESSO» με την μη καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων.

Οι οφειλές της εργοδότριας εταιρείας ολοένα και αυξάνονται, δεδομένου ότι μεθαύριο θα καταστεί ληξιπρόθεσμη και η οφειλή για το μήνα Αύγουστο, ενώ η υπομονή όλων των εργαζομένων τελειώνει και η ανέχειά τους ταυτόχρονα αυξάνει, αφού τα οικονομικά τους προβλήματα συσσωρεύονται.

Παρά τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η εργοδοσία, δεν τις έχει τηρήσει μένοντας έκθετη απέναντι σε εργαζόμενους, αλλά και σε κρατικούς φορείς, δεδομένου ότι έχει αναβάλει δύο φορές αναιτίως τη διαβούλευση στο Υπουργείο Εργασίας.

Για τους λόγους αυτούς τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων, κήρυξαν 6ωρη στάση εργασίας όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών και των φωτορεπόρτερ, που εργάζονται στην εφημερίδα «ESPRESSO» και στην ιστοσελίδα «espressonews.gr», από τις 06.00 π.μ. έως 12.00 μ. της Παρασκευής, 31 Αυγούστου 2012, ζητώντας την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων στους εργαζόμενους στην εφημερίδα «ESPRESSO» και παράλληλα να πραγματοποιηθεί συνέλευση των εργαζομένων στις 11.00 π.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας αρ. 20) ενώ ταυτόχρονα έχουν καλέσει τον κ. Κυριακίδη στις 12.00 (στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας αρ. 20), προκειμένου να συζητήσουν επί του θέματος και να εξευρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση στο πρόβλημα.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*




............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου