Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

... "Πήγασος" - ΔΟΛ και η βαθιά ύφεση που έρχεται ...


*
Τυπολογίες
***
*
Θέλει ο Φώτης , θέλει και ο Ψυχάρης;

Συζητήσεις για συγχωνεύσεις στα media

Νέος  κύκλος συζητήσεων για συγχωνεύσεις στα ΜΜΕ, από τον Πήγασο και το ΔΟΛ,  τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις αθλητικές εφημερίδες. Ο λόγος, η βαθιά ύφεση που έρχεται, αλλά και οι κινήσεις στην επιχειρηματική σκακιέρα.

Αυτή τη φορά την φορά έρχεται από τον Πήγασο και απευθύνεται προς το ΔΟΛ. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως με δυσκολία και τα δύο συγκροτήματα μπορούν να επιβιώσουν, στο τσουνάμι που έρχεται και πρέπει πλέον να δουν πως μπορούν από κοινού όχι πλέον να συνεργαστούν, αλλά οι δύο μεγάλες εταιρείες ΜΜΕ, να γίνουν μια.

Το εγχείρημα υποστηρίζει ο Φ. Μπόμπολας, αλλά φαίνεται να έχει επιφυλάξεις ο πατέρας του, Γιώργος Μπόμπολας. Η πλευρά του Σ. Ψυχάρη, ακούει ως τώρα, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες για αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του ΔΟΛ, κάτι που δεν έχει πετύχει ο Πήγασος.

Για να γίνει η συγχώνευση πρέπει να “κουρευτούν” τα δάνεια των τραπεζών που έχουν και οι δύο πλευρές και βέβαια να χρηματοδοτήσουν οι μέτοχοι τις απολύσεις των εργαζομένων. Η εμπειρία έχει δείξει πως οι συνήθως αυτές οι συζητήσεις δεν έχουν αποτέλεσμα, καθώς η κάθε πλευρά είτε δίνει μια τελευταία ευκαιρία στον εαυτό της για αυτόνομη παρουσία, είτε συντρέχουν οικονομική λόγοι. Όμως πλέον υπάρχει η αίσθηση πως τα περιθώρια στενεύουν…
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου