Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

... ολίγα για την "Κλινική Χ.Κ." και τον "καρδιολόγο" της ...

*
Νίκος Αργύρης
***
*


Σχόλια για τον «Καρδιολόγο» της Ελευθεροτυπίας

Ουδείς δύναται να αμφισβητήσει, τις ανεκτίμητες προσφερόμενες υπηρεσίες του «καρδιολόγου» στην «κλινική Χ.Κ». Μόνο που αφοσιωμένος στο ιατρικό έργο του, έχει ξεχάσει τελείως τον συνδικαλιστικό ρόλο του.

    Μάλλον χρειάζεται περαιτέρω νομικές συμβουλές, για να συνειδητοποιήσει ότι και οι ασθενείς εκτός της «κλινικής Χ.Κ», έχουν έννομα δικαιώματα όσον αφορά τα δεδουλευμένα τους και τις αποζημιώσεις τους και ότι δεν τα απαιτούν από τους «ασθενείς» εντός της «κλινικής Χ.Κ»

    Η EWORX είχε πάρει προσωρινή διαταγή (έως 24/10) που ανέστειλε τις ατομικές διώξεις σε βάρος της Χ.Κ. Ενημερώθηκαν σχετικά «οι ασθενείς και οι γιατροί» της Χ.Κ μέλη της ΕΤΗΠΤΑ στις 26/7 στον 6ο όροφο από την Κα Φλίνου. Η Κα Παπουτσάκη και ένας άλλος δικηγόρος άμεσα, κέρδησαν την ανάκληση αυτής της προσωρινής διαταγής στις 19/7. Ομοίως και στα δικαστήρια σχετικά με το άρθρο ΄99, κερδήθηκε η ανάκληση παρόμοιας προσωρινής διαταγής που είχε δοθεί στη Χ.Κ (5/1/12). Ετσι μπόρεσε ένας δικηγόρος που βρήκε χρήματα «εις χείρας τρίτων» να τα πάρει και να τα μοιράσει στους εντολείς του. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε, ότι βρίσκει και μοιράζει ακόμη χρήματα.

    Η «ανάκληση» λοιπόν λειτούργησε υπέρ «των ασθενών της κλινικής Χ.Κ» εντός και εκτός αυτής. Ετσι θα λειτουργήσει και τώρα ποικιλλοτρόπως, ασχέτως του υπάρχοντος κινδύνου να αποτύχει «η εγχείρηση»/πλειστηριασμός «της καρδιάς της εταιρείας»/μηχανή COMET, με το εν λόγω «ιατρικό ΤΙΜ».

    Οσον αφορά ποιοι έχουν προνόμια, υπερπρονόμια… οι φτωχές μου νομικές γνώσεις δεν μου επιτρέπουν να τολμήσω κάποια εξήγηση. Ισως ο συνάδελφος «καρδιολόγος» ενημερώθηκε καλύτερα από μένα, από τη νομική του σύμβουλο… (δεν ξέρω όνομα)

    Ο υποφαινόμενος «τέως ασθενής» είχα ζητήσει την «ανάκληση» από την Κα Φλίνου, πριν την κερδίσει η Κα Παπουτσάκη και τότε μου είπε πως έπρεπε να αποδείξουμε ότι η πτώχευση που ζήτησε η EWORX είναι «μαϊμού» και τέτοια στοιχεία δεν έχουμε. Τελικά ζήτησε και η Κα Φλίνου την «ανάκληση» με διαφορά φάσης περίπου δύο (2) μηνών. Προφανώς θα είχε τους λόγους της.

    Προφανώς υπάρχει «πρόβλημα» στους «ασθενείς» και στο «ιατρικό ΤΙΜ» της «κλινικής Χ.Κ». Σοβαρότατη ανεπάρκεια παρατηρείται ιδίως στο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.

    Εύχομαι «περαστικά και ανώδυνη, γρήγορη ίαση» σε όσους είναι «ασθενείς εντός» και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στους υπόλοιπους ακόμη εντός συναδέλφους.


Ο ιαθείς ασθενής (βγαίνοντας εκτός κλινικής)        
Νίκος Αργύρης
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου