Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

... ΕΤΙΤΑ - "Μας θέλουν δούλους, όχι εργαζόμενους" !!!

*
ETITA
***
*
Να συσπειρωθούμε ΟΛΟΙ !


Συνάδελφοι!


Τις τελευταίες μέρες, μετά την γενικευμένη επίθεση που δεχθήκαμε από την εργοδοσία υπεστήκαμε μειώσεις στους μισθούς μας, είτε υπογράφοντας ατομικές συμβάσεις, είτε με μονομερείς κινήσεις από τους εργοδότες μας. Για να μπορέσουν να γίνουν όλα αυτά όμως χρειάστηκαν οι αντεργατικοί νόμοι των κατάπτυστων μνημονίων και ειδικά του δεύτερου, που ψηφίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η σημερινή άθλια κυβέρνηση με τα νέα μέτρα που θα ψηφίσει σε λίγες ημέρες, θα επιφέρει νέο πλήγμα στους ήδη «τραυματισμένους» μισθούς μας. Νέοι φόροι και νέες μειώσεις σε μισθούς καθώς όπως έχει ειπωθεί πλέον καθαρά, προσανατολίζονται σε νέα αντεργατικά μέτρα-φωτιά. Κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, κόψιμο στο μισό των αποζημιώσεων, 6ήμερη εργασία, κατάργηση 8ώρου και άλλα πολλά. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, οι ατομικές συμβάσεις που ήρθαν είναι μόνο η αρχή!

Είναι πια ξεκάθαρο πως δεν θα ησυχάσουν αν δεν μας καταντήσουν να δουλεύουμε πολύ περισσότερο και η αμοιβή μας να είναι… ένα κομμάτι ψωμί!!!  Σκέτη δουλεία δηλαδή!!!


Συνάδελφοι!

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε τη δύναμη που μπορεί να μας παρέχει το σωματείο μας. Και αυτή την δύναμη μπορείτε να την δώσετε όλοι εσείς.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε να συσπειρωθούμε ΟΛΟΙ και να παλέψουμε όλους αυτούς που εποφθαλμιούν το μέλλον το δικό μας αλλά και των παιδιών μας!!!


Σήμερα περισσότερο από ποτέ, όλα τα συνδικάτα της χώρας πρέπει να ενωθούν και με την δύναμη που θα τους δώσει ο κόσμος τους να γίνουμε ΕΝΑ και να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην εξαθλίωση και στην ανέχεια που μας προσφέρουν!!!

Όσο για τους πιστούς εφαρμοστές και απόλυτους συνενόχους της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού που είτε με την τρομοκρατία τους είτε με την προπαγάνδα τους συμβάλουν στο έγκλημα που διαπράττεται σήμερα στην χώρα μας, τους… «καλούς μας» εργοδότες, τους λέμε μόνο τούτο:


Σπέρνετε την πείνα και την εξαθλίωση, θα θερίσετε την οργή των εργαζομένων και των οικογενειών τους!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


                 ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου