Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

... Sentra FM 103.3 - 60ωρη απεργία και Αστυνομία !!!

*
ΕΤΕΡ
***
*
Με 60ωρη απεργία στον ραδιοσταθμό Sentra 103.3 απαντάμε στις καθυστερήσεις αποπληρωμής των δεδουλευμένων μας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Τ.Ε.Ρ  αποφάσισε την κήρυξη 60ωρης απεργιακής κινητοποίησης από τις 18:00 της Παρασκευής 12/10/2012 έως τις 06:00 της Δευτέρας 15/10/2012 στον ραδιοσταθμό Sentra  103,3 διεκδικώντας την πλήρη αποπληρωμή του μισθού Σεπτεμβρίου για τα μέλη της.
Καλούμε  τη διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού να σταματήσει την παραβίαση της Σ.Σ.Ε μας  και  τις  προσπάθειες για την απορρύθμισή της.
---
σ.σ.: Πάντως η ιδιοκτησία ψάχνει λύση για να εκπέμψει το πρόγραμμα κανονικά
και ήδη έχουν εμφανιστεί νέοι ηχολήπτες, για να αντικαταστήσουν τους... παλιούς!
---

Η Πόπη Χριστοδουλίδου γράφει στο Πειρατικό :

Ο Φώτης Μπόμπολας ξανά προς τη δόξα τραβά, διατάσσοντας ο ίδιος, η σύζυγος του και οι διευθυντές του (Τσεκούρας, Μπραουδάκης και Σιωζοπούλος) τους αστυνομικούς να πετάξουν έξω από το κτίριο τους απεργούς τεχνικούς της ΕΤΕΡ στον ραδιοσταθμό SENTRA (όπως και έγινε).

Ο Φώτης και η παρέα του απείλησαν και τον τεχνικό βάρδιας, που έχει μείνει μέσα ως προσωπικό ασφαλείας ή να εργαστεί με το ζόρι ή να φύγει και να αφήσει τους τεχνικούς απεργοσπάστες, που έχει φέρει το αφεντικό να λειτουργήσουν τον σταθμό.
Λίγο πριν τις 10 χθες το βράδυ οι σεκιουριτάδες του αφεντικού του "Πήγασου" έβγαλαν με το ζόρι έξω τον τεχνικό και προφανώς, ο μεγαλοεκδότης, ο κύριος "κάντο όπως οι ΨΥΧΑΡΗΣ και ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ" θα λειτουργήσει τον σταθμό με τεχνικούς που έφερε και έσπασαν την απεργία και με όσους δημοσιογράφους από την Goal δέχτηκαν να δουλεύουν δωρεάν...
Το προεδρείο της ΕΤΕΡ και οι τεχνικοί του SentraGoal μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν μηνύσεις...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

                 ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου