Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

... τηλεπικοινωνίες σε φάση ανατροπών ...

*
Ματίνα Παπαχριστούδη
***
*
Telecoms, media, internet
μια σούπα που κοχλάζει

(αναδημοσίευση από sportandbusiness)

Ο χάρτης των τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας βρίσκεται ένα βήμα πριν από καταιγιστικές αλλαγές, οι οποίες θα επιφέρουν πλήρη ανατροπή του σημερινού τοπίου στον κλάδο, ανατρέποντας και το σημερινό status quo στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

*** Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, εισέρχονται νέες υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν αποφασίσει να επενδύσουν σημαντικά κεφάλαια, διαβλέποντας μεγάλα περιθώρια κέρδους σε μια αγορά, όμως, που θα προσφέρει σύγχρονα, εξελιγμένα και σε προσιτές τιμές προϊόντα και υπηρεσίες.

*** Η πρώτη κίνηση καταγράφηκε ήδη, μέσω της συμμαχίας Wind και Olympia Develompent του ομίλου Π. Γερμανού. Οι επόμενες, όμως, κινήσεις, κατά τις πληροφορίες, θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακές.

*** Οι σημερινές ισορροπίες και συμμαχίες, εκτιμάται ότι θα ανατραπούν πλήρως μέσα σε ένα χρονικό ορίζοντα ενός περίπου έτους και θα έχουν ως επίκεντρο κατ’ αρχήν την μελλοντική εξέλιξη της Forthnet και εν συνεχεία και των υπολοίπων εταιρειών του κλάδου.

*** Vodafone, HOL, Cosmote, Wind, Cyta, On Telecom αλλά και η συνδρομητική Nova μέσω συγχωνεύσεων, εξαγορών και νέων συμμαχιών, εκτιμάται ότι, μελλοντικά, θα έχουν τελείως διαφορετική μορφή από τη σημερινή. Σημειώστε, όμως, ότι ραγδαίες αλλαγές θα υπάρξουν και σε ιντερνετικό επίπεδο.

*** Επιπλέον, με την είσοδο νέων κεφαλαίων, αλλά και έμπειρων επιχειρηματιών, οι προσφερόμενες σήμερα υπηρεσίες, θα αποτελούν μικρό μόνο μέρος των μελλοντικών, που σχεδιάζουν τα επιτελεία όσων θα εμπλακούν στη δημιουργία του νέου τοπίου στις τηλεπικοινωνίες.

*** Αυτά προς το παρόν και για νεότερα μην περιμένετε μόνο στο... ακουστικό σας. Συνδρομητικές υπηρεσίες και Διαδίκτυο θα έχουν τον πρώτο λόγο.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


                ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................
                                                                            
                                                                             *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου