Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

... ειδήσεις και ειδησάρια ...

*
media blog
***
*
Λίγο απ' όλα...

@ Κάτι που να μη θυμίζει ακριβώς ΕΡΤ, κάτι που να μυρίζει ανταγωνισμό και ακριβές κολόνιες σχεδιάζουν για την εκπομπή της πολυσυζητημένης, αλλά για την ώρα άφαντης Ανθής Σαλαγκούδη. Η εικόνα που σχηματίστηκε από τα πρώτα δοκιμαστικά, είναι ότι η νεαρή, για την οποία ακούστηκαν πολλά το φθινόπωρο, “δένει” καλά με τον Γιάννη Δάρρα, ενώ με δύο σκηνοθέτες, Μαμαλάκη και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις εικάζεται ότι αυτή τη φορά θα γίνει πρεμιέρα χωρίς παρατράγουδα. Σε ρόλο ρεπόρτερ η Μάγδα Παπαγιάννη.


@ Συγκινητική η επιστολή του Γιώργου Κογιάννη προς τα στελέχη της ΕΡΤ. Το “δεν έχω αντικείμενο εργασίας” λίγοι θα τολμούσαν να το παραδεχθούν εντός του Ραδιομεγάρου. Πάντως, η μαύρη αλήθεια είναι – και όπως ψιθυρίζεται – ότι η νέα τάξη πραγμάτων επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις στον άλλοτε ισχυρό της ενημέρωσης στην Κρατική. Ούτε γραφείο για να κάτσει που λέει ο λόγος.
@ Για ενισχύσεις σε πρώτους, αλλά και δεύτερους ρόλους ψάχνονται στην “Εφημερίδα των Συντακτών”. Πάντως, για την ώρα οι κυκλοφορίες δεν είναι κακές ούτε για αυτή την προσπάθεια ούτε για τις “6 ημέρες” του Αντώνη Δελατόλλα. Άλλωστε δεν είναι λίγοι, συνάδελφοι και μη που με την αγορά του εντύπου νιώθουν ότι στηρίζουν τους δημοσιογράφους της “Ελευθεροτυπίας” που ταλαιπωρήθηκαν σοβαρά το προηγούμενο διάστημα, αλλά και την αγωνιστική φωνή ενός Μέσου που σιώπησε βάρβαρα.

@ Ανακοινώσεις αναμένονται αύριο στη Μιχαλακοπούλου. Πέρα από τα σενάρια περί εθελουσίας και τα δυσάρεστα μαντάτα που περιμένουν ν’ ακούσουν οι εργαζόμενοι – των «Νέων» ειδικώς, όλο το προηγούμενο διάστημα στελέχη του ΔΟΛ έμπαιναν σε συσκέψεις, από τις οποίες έβγαιναν με τα μάτια καρφωμένα στις μοκέτες.
@ Τι ήττα! Ο Τατσόπουλος έδωσε συνέντευξη στον Τράγκα. Στοπ. Είπε το δημοφιλές πλέον τσιτάτο που έκανε τη… μισή Αθήνα να ψάχνεται (που έμεινε έξω από τη λίστα). Στοπ. Στα καπάκια προαναγγέλλεται η συνέντευξη του στον Πέτρο ΚωστόπουλοΣτοπ. Ο Κωστόπουλος γράφει στο editorial του στο PKool ένα κείμενο που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το… «Βράδυ»Στοπ. Η άλλη μισή Αθήνα «στήνεται» να δει τη συνέντευξη. Στοπ. Αλλά η εκπομπή είναι «γυρισμένη» πριν τα πανηγύρια της γνωστής δήλωσης και… τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια. Στοπ. Λόγια, δηλαδή, άσχετα με την ατάκα της συνέντευξης. Στοπ. Μα πως την πάτησε έτσι ο κ. Κωστόπουλος; Στοπ. Αν ήταν άλλες εποχές θα είχαν γυρίσει εξώφυλλα καθ’ οδόν για το τυπογραφείο πίσω, θα είχαν ξαναγυριστεί εκπομπές, θα είχε αναποδογυρίσει το σύμπαν, αλλά… στοπ. Δεν «παίζουν» πια αυτά. Στοπ. Και η τηλεόραση κυνηγάει την ουρά των social media. «Βράδυ», κουρασμένη και αλλού ξημερωμένη.
---
Τυπολογίες
***
*
Τριμερείς συναντήσεις
Τριμερείς συναντήσεις για Χ. Κ. Τεγόπουλος και Ελεύθερη Τηλεόραση. Αύριο στις  11.00  το πρωί είναι προγραμματισμένη στο υπουργείο εργασίας  συνάντηση για τη Χ. Κ. Τεγόπουλος και την Παρασκευή στις 13.30 για το  Alter
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


                ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου