Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις ...

*
the media project
***
*
Οι συχνότητες στο ΤΑΙΠΕΔ


Ως μέρος της δημόσιας περιουσίας οι συχνότητες, το πολύτιμο "οικόπεδο" των UHF το οποίο χρησιμοποιούν οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί, ο στρατός και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, περνάει στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας.

Η πρόβλεψη περιλαμβάνεται στον κρατικό προϋπολογισμό χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλεψη για έσοδα από αυτές. Προφανώς για μια ακόμη χρονιά χαρίζονται στους καναλάρχες.

*
Τυπολογίες
***
*
Άσχετοι από τον “κομματικό σωλήνα”

Με αφορμή την υπόθεση του  Euronews  και τη μάχη που γίνεται για την εκπομπή του στην Ελλάδα, είναι εκπληκτικό, πως διάφορες  γραφίδες του “κομματικού σωλήνα”  επιδεικνύουν πρωτοφανή άγνοια, για νόμους και διατάξεις, που οι κυβερνήσεις, τις οποίες υποστηρίζουν, ψήφισαν.

Εκτός, κι αν, έτσι τους τα δίνουν γραμμένα.


Άλλος για την κεντροαριστερά…

Και …τέταρτη εφημερίδα για την κεντροαριστερά; Πληροφορίες αναφέρουν πως πρώην στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού εξετάζει το ενδεχόμενο να εκδώσει καθημερινή εφημερίδα απευθυνόμενη στον κόσμο που κάποτε ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και τώρα κινείται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδιαφέρον υπάρχει από διάφορους δημοσιογράφους και για την αγορά του Σαββάτου.


Στο Twitter και ο Θ. Κυριακού

Και συμμετοχή στο Twitter έχει ο Θοδωρής Κυριακού. Λόγω της πολιτικής της εταιρείας που έχει συνδέσει εκατομμύρια ανά τον κόσμο, τα ποσοστά των μετόχων δεν ανακοινώνονται. Ο διευθύνων σύμβουλος του ANT1 αποχώρησε από την άλλη του συμμετοχή στην εταιρεία του  Facebook, λίγο μετά την είσοδο της στο χρηματιστήριο.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η  Ανασυγκρότηση
*


                ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου