Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

... Ψυχάρης - πελεκώντας τους "μπλοκάκηδες" στον ΔΟΛ ...

*
zoornalistas
***
*
Οι μεθοδεύσεις του Ψυχάρη
με τα "μπλοκάκια"
και την εθελουσία στον ΔΟΛ

Ποιοι δεν έχουν πληρωθεί τον Νοέμβριο και ποιοι αρχισυντάκτες
πιέζονται να αποχωρήσουν συμμετέχοντας στην εθελουσία

Λίγες μόλις ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι δημοσιογράφοι του ΔΟΛ που αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι.


Παρά τις επίμονες οχλήσεις τους προς τη διεύθυνση του οργανισμού δεν έχουν πάρει απάντηση για το πότε θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα του Νοεμβρίου.

Την ίδια  ώρα ο Σταύρος Ψυχάρης έχει δρομολογήσει μια σιωπηρή εθελουσία έξοδο, ενώ ταυτοχρόνως «πελεκάει» τα μπλοκάκια- μεταξύ αυτών όσους δέχθηκαν κατά το παρελθόν να φύγουν για να διευκολύνουν το μαγαζί και να συνεχίσουν να συνεργάζονται με ΔΠΥ.  Όλα γίνονται με άκρα μυστικότητα.

Οι συντάκτες συναντώνται με τους διευθυντάδες και κάθε περίπτωση εξετάζεται... διαφορετικά. Σε κάποιους συνεργάτες (με μπλοκάκι) λέγεται ευθέως ότι η συνεργασία τελείωσε.

Σε κάποιους άλλους λέγεται ότι θα σταματήσουν να πληρώνονται, αλλά μπορούν αν θέλουν να συνεχίσουν να προσφέρουν και στο μέλλον «βλέπουμε». Με ορισμένους η συνεργασία συνεχίζεται κανονικά.

Το σημαντικό είναι ότι ουδείς γνωρίζει για τον άλλο, εκτός και αν είναι τόσο φίλοι που μπορούν να μοιραστούν τις ανησυχίες τους.

Την ίδια ώρα, στελέχη του ΔΟΛ, ακόμη και σε διευθυντικές θέσεις -αρχισυντάκτες κλπ- πιέζονται για να συμμετάσχουν σε μια άτυπη εθελουσία έξοδο και να συνεχίσουν να αμείβονται με μπλοκάκι. Και παρά αυτό που παθαίνουν οι μπλοκάκηδες, αρκετοί- λέγεται, θα συναινέσουν.
---

πηγή: enimerosi24 / newpost
---
*


ΕΤΗΠΤΑ - ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ : Γιατί δύο σωματεία;


                                                                 *


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου