Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

... τα νέα ήθη της νέας "Ελευθεροτυπίας" ...


*
Ανασυγκρότηση
***
*
"Θεματοφύλαξ παρά τω εργοδότη":
πρόκειται για άκρως τιμητική διάκριση;
Πάρε θέση...

Δημοσιεύουμε "διάλογο"(*) σε ομάδα του facebook ("Η Ελευθεροτυπία δεν πρέπει να κλείσει"), που εμπεριέχει "υπόδειξη" και παράθεση "αποδεικτικού υλικού" - φωτογραφία, υπογραμμίσεις κ.λπ. - που στοιχειοθετεί τρόπο τινα "απιστία παρά την εταιρεία". Τα "στοιχεία" διαθέτει ο εργαζόμενος στην εταιρεία "Τρίτη Όψη Α.Ε.", με το ψευδώνυμο Art Resistance, προς το Μέσο - "Ελευθεροτυπία" και το Λογιστήριο της εταιρείας. Ακολουθεί απάντηση του "εγκαλουμένου", συνεργάτη της "Ελευθεροτυπίας", Spiros Derveniotis ...

(*) Να σημειωθεί ότι, στο επίμαχο "δεν παρουσιάζεται" ο έτερος του διαλόγου (Nikos Roussis) και οι απόψεις του, που προκάλεσαν τις απαντήσεις του Spiros Derveniotis, καθώς και το ότι μία ημέρα μετά (15/1) η περί ου ο λόγος ανάρτηση "εξαφανίστηκε" από το διαδίκτυο - προφανέστατα με την ευγενική φροντίδα της/του διαχειρίστριας/διαχειριστή της ομάδας ...

Ας δούμε την "εξαφανισμένη" ανάρτηση και τα νέα ήθη που εισάγει ...
---
Art Resistance


Αυτά διαβάζω λίγο παρά κάτω...

Spiros Derveniotis "Ισως, μη μπορώντας να κάνουνε αλλιώς τα "θύματα" να απόλαυσαν τον βιασμό και να τους άρεσε." και πέντε χάχες δε χάσανε την ευκαιρία να επικροτήσουνε αυτό το απόσταγμα πνεύματος, σεβασμού στον Εργαζόμενο αλλά προ πάντων στον Άνθρωπο και κυριως Αξιοπρέπειας, μόνο και μόνο επειδή έσπασε όλα τα ρεκόρ αφεντικογλειψίματος στην ιστορία των αφεντικογλειψιμάτων.

Spiros Derveniotis δεν ξέρω, αλλά αν σκύψεις κι άλλο μπορεί και να το βρείς.

Spiros Derveniotis τσαμπουκαλέματα εκεί που σε παίρνει. Τα μαντρόσκυλα ποτέ δεν έτυχαν σεβασμού, ο ιδιοκτητης τους συνήθως τα παρατάει σε καμιά εθνική, ή τα πυροβολάει στα γεροντάματα. Καλοφάγωτο το κοκκαλάκι μέχρι τότε.

Spiros Derveniotis εσένα, ευχαριστω που ρώτησες. Καλή βάρδια στο βρακί της εργοδοσίας.


Ποιός τα γράφει ολα αυτά;;;
αυτός που θα έρθει να πληρωθεί απο την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο τέλος του μήνα και πολύ καλά θα κάνει...
και γιατι θα έρθει να πληρωθεί;;;
γιατί συνεργάζεται με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ !!!
και πάλι ...πολύ καλά θα κάνει...
---
---
Spiros Derveniotis: Σπύρο σε παρακολουθώ χρόνια στο χώρο και σε σέβομαι. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αδυνατείς  να συλλάβεις τη διαφορά μεταξύ του είμαι σ' ένα μαγαζί και του "σαλπίζω τον παιάνα του αφεντικού μου". Γιατί είναι τεράστια. Χαώδης, και κάνει όλη τη διαφορά ανάμεσα στον αναλώσιμο και τον αξιοπρεπή.

(...)

14/1/2013
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου