Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

... κατασχετήρια κατά Χ.Κ.Τ. - "Ε" στα χέρια τρίτου κ.λπ. ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ






ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟ

(ονόματα και αναλογούντα ποσά)


ΚΑΤΑ

Της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Χ. Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (Μίνωος 10-16) κι εκπροσωπείται νόμιμα.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΙΤΟΥ

Της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΑΡΓΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΩΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ » και το δ.τ. ΑΡΓΟΣ ΑΕ, που εδρεύει στο Αιγάλεω Αττικής, (Εμμ. Παππά 3) διατηρεί υποκατάστημα στο 20ο χλμ Λ. Μαρκοπούλου-Παιανίας κι εκπροσωπείται νόμιμα.

Της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΥΡΩΠΗ» που εδρεύει στην Αθήνα (Σοφοκλέους 5) κι εκπροσωπείται νόμιμα.

Της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ ΑΕ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ» που εδρεύει στην Αθήνα (Μίνωος 10-16), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.
Επειδή η παραπάνω οφειλέτριά μας έχει απέναντί σας χρηματική απαίτηση, που δεν εξαρτάται από αντιπαροχή.

Επειδή με βάση την αρχή της επιείκειας και την προστασία του δανειστή έναντι καταδολιευτικής συμπεριφοράς μεταξύ οφειλέτη και τρίτου, απαγορεύονται κι είναι άκυρες οποιεσδήποτε πράξεις ή συμβάσεις οι οποίες συντελούν σε αποδυνάμωση ή εξανέμιση του δικαιώματος της κατάσχεσης υπέρ του οφειλέτη.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Κατάσχουμε στα χέρια της καθεμιάς από τις οποίες απευθύνεται το κατασχετήριο αυτό ως τρίτης το ποσόν των τριακοσίων έντεκα χιλιάδων τριακοσίων τριών ευρώ κι εβδομήντα έξι λεπτών (311.303,76 €), πλέον των νομίμων τόκων μέχρι την εξόφληση και σας επιτάσσουμε να μη καταβάλετε σε εκείνην κατά της οποίας γίνεται η εκτέλεση (καθής), αλλά να καταβάλετε σε εμάς το αναλογούν στον καθένα μας αναλυτικά αναφερόμενο πιο πάνω ποσόν, πλέον € 620,00 για τα έξοδα επίδοσης και τα δικαιώματα σύνταξης του παρόντους, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ κι αναλογούντα λοιπόν στον καθένα μας € 20,00 και να προβείτε στην κατά νόμο δήλωση ενώπιον του αρμόδιου Ειρηνοδίκη (985 παρ. 2 ΚΠολΔ), διαφορετικά θα προβούμε σε κατάσχεση αυτών των ποσών.

Αντίκλητο διορίζουμε τη Δικηγόρο Αθήνας Δήμητρα Παπουτσάκη, κάτοικο Αθήνας, (983 παρ. 1 εδ. δ’ ΚΠολΔ).

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς αυτούς στους οποίους κατά τα παραπάνω απευθύνεται, αντιγράφοντάς αυτήν ολόκληρη στην οικεία έκθεση επίδοσης προς την οφειλέτρια και την τρίτη προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες. Επίσης να συγκοινοποιήσει στους τρίτους τ’ αναφερόμενα συγκοινοποιηθέντα έγγραφα και να κάνει μνεία της εν λόγω συγκοινοποίησης.

Επικολλήθηκε ένσημο ΤΠΔΑ € 1,15

Αθήνα, 16/1/2013

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος

---

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επιταγή συντηρητικής κατάσχεσης
Aκριβές αντίγραφο από νόμιμα θεωρημένο, το οποίο με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νομίμως προς τον Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «ΑΡΓΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΩΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ » και το δ.τ. ΑΡΓΟΣ ΑΕ, που εδρεύει στο Αιγάλεω Αττικής, (Εμμ. Παππά 3) διατηρεί υποκατάστημα στο 20ο χλμ Λ. Μαρκοπούλου-Παιανίας κι εκπροσωπείται νόμιμα, προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες επιτασσόμενη συγχρόνως:

Ανα μην εξοφλήσει προς την οφειλέτιδα Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ οποιαδήποτε απαίτηση της τελευταίας μέχρι το ποσόν των 872.000 € κι ειδικότερα για τα παρακάτω αναλυτικά αναφερόμενα για τον καθένα από τους εργαζομένους ποσά κι ειδικότερα για (... αναγράφονται  ονόματα  και ποσά...) και

Βνα προβεί στην κατά νόμο δήλωση ενώπιον του αρμόδιου Ειρηνοδίκη (985 παρ. 2 ΚΠολΔ), διαφορετικά θα επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.

Αντίκλητο διορίζουμε τη Δικηγόρο Αθήνας Δήμητρα Παπουτσάκη, κάτοικο Αθήνας,  (983 παρ. 1 εδ. δ’ ΚΠολΔ).


Επικολλήθηκε ένσημο Τ.Π.Δ.Α. ευρώ 1,15


Αθήνα, 16/1/2013

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος των επιτασσόντων

***

Aκριβές αντίγραφο από νόμιμα θεωρημένο, το οποίο με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νομίμως προς την Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ ΑΕ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ» που εδρεύει στην Αθήνα (Μίνωος 10-16), όπως εκπροσωπείται νόμιμα, προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες επιτασσόμενη συγχρόνως:

Ανα μην εξοφλήσει προς την οφειλέτιδα Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ οποιαδήποτε απαίτηση της τελευταίας μέχρι το ποσόν των 872.000 € κι ειδικότερα για τα παρακάτω αναλυτικά αναφερόμενα για τον καθένα από τους εργαζομένους ποσά κι ειδικότερα για (...  αναγράφονται ονόματα και ποσά ...) και

Βνα προβεί στην κατά νόμο δήλωση ενώπιον του αρμόδιου Ειρηνοδίκη (985 παρ. 2 ΚΠολΔ), διαφορετικά θα επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.

Αντίκλητο διορίζουμε τη Δικηγόρο Αθήνας Δήμητρα Παπουτσάκη, κάτοικο Αθήνας,  (983 παρ. 1 εδ. δ’ ΚΠολΔ).


Επικολλήθηκε ένσημο Τ.Π.Δ.Α. ευρώ 1,15

Αθήνα, 16/1/2013

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος των επιτασσόντων

***

Aκριβές αντίγραφο από νόμιμα θεωρημένο, το οποίο με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νομίμως προς την Ανώνυμη Εταιρίας με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΥΡΩΠΗ» που εδρεύει στην Αθήνα (Σοφοκλέους 5) κι εκπροσωπείται νόμιμα προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες επιτασσόμενη συγχρόνως:

Α. να μην εξοφλήσει προς την οφειλέτιδα Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ οποιαδήποτε απαίτηση της τελευταίας μέχρι το ποσόν των 872.000 € κι ειδικότερα για τα παρακάτω αναλυτικά αναφερόμενα για τον καθένα από τους εργαζομένους ποσά κι ειδικότερα για (... αναγράφονται ονόματα και ποσά ...) και

Β. να προβεί στην κατά νόμο δήλωση ενώπιον του αρμόδιου Ειρηνοδίκη (985 παρ. 2 ΚΠολΔ), διαφορετικά θα επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.

Αντίκλητο διορίζουμε τη Δικηγόρο Αθήνας Δήμητρα Παπουτσάκη, κάτοικο Αθήνας, (983 παρ. 1 εδ. δ’ ΚΠολΔ).


Επικολλήθηκε ένσημο Τ.Π.Δ.Α. ευρώ 1,15


Αθήνα, 16/1/2013

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος των επιτασσόντων
---
Σχόλιο "Α" : ... τα παραπάνω κατασχετήρια είναι μερικά από μια σειρά παρόμοιων εγγράφων, που καλύπτουν το σύνολο σχεδόν των απαιτήσεων των απλήρωτων της Χ.Κ.Τεγόπουλος
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου