Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

... απλήρωτοι Λυμπέρη, "ΕφΣυν", Στάθης ...

*
zoornalistas
***
*

«Ευχαριστούμε
την Εφημερίδα των Συντακτών»

Επιστολή από τους εργαζόμενους "Λυμπέρη"

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την «Εφημερίδα των Συντακτών», που με το αναλυτικό της άρθρο σχετικά με τις Εκδόσεις Λυμπέρη, έδωσε την ευκαιρία και σε εμάς τους εργαζόμενους να ακουστεί η φωνή μας αλλά και στους αναγνώστες της να μάθουν την αλήθεια για ό,τι πραγματικά συμβαίνει στην εταιρεία μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό έγινε από μία ανεξάρτητη εφημερίδα, γιατί μέχρι τώρα εκτός από το Διαδίκτυο και..ελάχιστους ραδιοφωνικούς σταθμούς, κανένα άλλο έντυπο μέσο ή τηλεοπτικό κανάλι, δεν μας έδωσε την ευκαιρία να ακουστεί και η δική μας φωνή.

Σε αντίθεση με την οικογένεια Λυμπέρη, που από την πρώτη κιόλας μέρα βρέθηκαν τηλεοπτικές εκπομπές να παρουσιάσουν το «δράμα τους», δίνοντας στο κοινό τους ψευδείς πληροφορίες.
***

Κι ένας ακόμη λόγος...
Λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Αγαπητέ Στάθη,
Περίμενα εκτός του ότι «Χρωστάς πολλά στον Χατζηνικολάου που σε στήριξε στα δύσκολα και δεν πρόκειται να τον πουλήσεις», σωστό και αυτό, να υπήρχε για εσένα και ένας άλλος λόγος για τον οποίο αρνήθηκες να συνεργαστείς με τη Μίνωος.

Οι 800 και άνω απλήρωτοι πρώην εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία, που ένας από αυτούς είσαι και εσύ εάν δεν κάνω λάθος, πολλοί από τους οποίους δεν είχαν την τύχη να βρουν εργασία και ζουν ακόμα με δανεικά αλλά ευτυχώς και με ιδανικά…
Στ. Κ.

---
*

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ ή αγαπητή Στ.Κ.,
    που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου και χυδαιολογείς για έναν δημοσιογράφο του ήθους του Στάθη.
    Μια από τις αρχές του φασισμού είναι η αποδόμηση.Απομονώνουμε μια φράση από όλοκληρο κείμενο και την χρησιμοποιούμε,όπως μας αρέσει.Αυτό έκανες και εσυ με τον Στάθη.Αυτό κάνουν και οι ομοιδεάτες σου.
    Χαιρετισματα στα αφεντικά σου.Και καλές δουλειές.
    Βίκυ Παπαγεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Στάθης έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον της Τεγοπούλου.Εσύ Στ.Κ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή