Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

... κλαψούρισμα - για να μην τελειώσει ο κόσμος (του;) ...

*
Χάρης Οικονομόπουλος
***
*
Προς βαρώνους και αρουραίους


Δύο συνέταιροι σε επιχείρηση Τύπου, οι κ.κ. Ψυχάρης και Μπόμπολας, υπαναχώρησαν τη Δευτέρα το μεσημέρι από εμπορική συμφωνία να τυπώσουν την «Ε» της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Ιριδας.
Αλλο ένα μεγάλο (κομματικό) πιεστήριο επίσης ανέκρουσε πρύμναν... Η «Ελευθεροτυπία» τελικά τυπώθηκε και παραδόθηκε στο πρακτορείο διανομής στην ώρα της.
Οση λάσπη και να διακινούν διαπλεκόμενοι εκδότες και τα κάθε λογής φερέφωνά τους, σκασμένοι που η «Ε» ξανακυκλοφορεί, όποιες όψιμες νομικές διεκδικήσεις επί του τίτλου «Ελευθεροτυπία» προβάλλουν από τον κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλο -λες και ο τίτλος αυτός ήταν ο χαμένος θησαυρός του μπαμπά του-, ό,τι και να σκαρφίζονται αρουραίοι της διαπλοκής και του «μαζί τα φάγαμε», η ανταπόκριση του κόσμου μάς δίνει δύναμη, ελπίδα και βεβαιότητα.
Τη δύναμη να κάνουμε την «Ε» κάθε μέρα καλύτερη.
Την ελπίδα να αναδείξουμε αξίες, στοιχηματίζοντας στις αστείρευτες δυνατότητες αυτού του τόπου.
Τη βεβαιότητα ότι η νέα προσπάθεια θα πετύχει. Και ότι αυτοί παραμένουν αμετανόητοι.
This is the way (their) world ends. Not with a bang but with a whimper.
---
σχόλιο της "Α": ... αυτό που δεν διευκρινίζεται στο άρθρο είναι το γιατί "υπαναχώρησαν οι δύο συνέταιροι" και το "κομματικό πιεστήριο" ... θα το μάθουμε; ... ή θα ακούμε σενάρια ευφάνταστων διαδρομιστών, που μιλάνε για κάποιες "επιταγές λήξεως το 2040 και έχει ο Zeus..." ...
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. επειδή οι πρώτες κυκλοφορίες της Ε δεν είναι , οι αναμενόμενες αρχίζει η γνωστή κλάψα για το σύμπαν που έχει...συνωμοτήσει εναντίον τους! Εγώ πάντως πιο πολύ απ'όλα απορώ με τους "αριστερούς" αρθρογράφους και άλλους που προσχώρησαν στο κόλπο, γνωρίζοντας υπό ποιές συνθήκες κυκλοφορεί αυτό το αντεργατικό φύλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή