Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

O 902 ΤV ξανά στον αέρα από το ΚΚΕ!
Ανακοίνωση της διεύθυνσης της «Ραδιοτηλεοπτικής 902»
Τις τελευταίες ημέρες ξεδιπλώνεται μια πολύμορφη επιχείρηση με στόχο την αφαίρεση της άδειας της τηλεόρασης του 902, με πρόσχημα την αναστολή της εκπομπής τηλεοπτικού προγράμματος.
Είναι μια επιχείρηση ολοφάνερα και προκλητικά επιλεκτική, αφού, σε καμία ανάλογη περίπτωση μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν παρόμοιες συνέπειες .
Η τηλεόραση του 902 έχει κερδίσει στην πράξη την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και θα την υπερασπισθεί με κάθε τρόπο. Για τον σκοπό αυτό ξεκινά και πάλι την εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος.
***
Mega: Πήραμε 98 εκατ. ευρώ
- Τα 88 εκατ. ευρώ
είναι για αναχρηματοδότηση δανεισμού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Επί της από 3 Ιανουαρίου 2013 ανακοινώσεως της εταιρείας Τηλέτυπος Α.Ε. διευκρινίζεται ότι εκ των 98 εκατ. ευρώ  μόνο τα 10 εκατ. ευρώ αφορούν αύξηση του δανεισμού, τα υπόλοιπα   88 εκατ. ευρώ αφορούν αναχρηματοδότηση του προϋφιστάμενου ισόποσου τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας.
Μετά τη παρακράτηση των προμηθειών το εκταμιευθέν ποσό ύψους 8,5 εκατ. ευρώ έχει ήδη αχθεί σε εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών της εταιρείας προς προμηθευτές και λοιπές υποχρεώσεις. Για το δάνειο παρασχέθηκαν εξασφαλίσεις επί περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας η αξία των οποίων υπερβαίνει το ύψος των 140 εκατ. ευρώ.
***
Πρόεδρος στην “Αυγή” ο Β. Μουλόπουλος
Ο Βασίλης Μουλόπουλος εξελέγη πρόεδρος του Δ.Σ. της «Αυγής». Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος του «Βήματος» θα αναλάβει την πορεία μετασχηματισμού της εφημερίδας.
***
Λήξη προθεσμίας και για τις προκηρύξεις
Η 31η Δεκεμβρίου 2012 ήταν και η καταληκτική ημερομηνία για την έκδοση των προκηρύξεων για τις ραδιοφωνικές και τις τηλεοπτικές άδειες. Πρόκειται για ένα καθεστώς παρατάσεων διαρκείας από την εποχή του νόμου 2328/1995 του  Ε. Βενιζέλου, το οποίο θεωρεί αντισυνταγματικό το ΣτΕ. Με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο (ν.4038/2012) παρακάμφθηκε και το ΣτΕ καθώς εκτός από την αναφορά για την προκήρυξη των αδειών που έπρεπε να γίνει ως τις 31.12.2012, δίνεται η δυνατότητα τόσο λειτουργούντες στους σταθμούς εθνικής εμβέλειας όσο και στους περιφερειακούς να συνεχίσουν να εκπέμπουν μέχρι και την έκδοση της απόφασης για τη χορήγηση άδειας παροχής περιεχομένου ψηφιακής εκπομπής από το ΕΣΡ.
---
Πηγή: Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. "O 902 ΤV ξανά στον αέρα από το ΚΚΕ!"

    Τούτο το νέο αποπνέει τη φρεσκάδα στην αρχή τής Άνοιξης, την ώρα που το παλιό αντιστέκεται μανιωδώς στο καινούριο.
    Ε, όσο σκληρή κι αν είναι αυτή η πάλη, στο τέλος η Άνοιξη θα πάρει τη θέση τού Χειμώνα. Θα τον ανατρέψει...

    ------------
    "Πρόεδρος στην “Αυγή” ο Β. Μουλόπουλος"

    Τούτο το νέο, αποπνέει τη μούχλα τού παλιού...
    Το μόνο που έχει να προσθέσει σ' αυτήν τη μούχλα, είναι η σαπίλα που την ακολουθεί...
    Διότι ως γνωστό, ότι έχει μουχλιάσει, σαπίζει...

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή