Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

... Εργαζόμενοι στα Πρακτορεία - Γενική Συνέλευση ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ένωση Προσωπικού
Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών
Γενική Συνέλευση

Μαζική γενική συνέλευση πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία, την Κυριακή, με κάλεσμα της Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών.

Σε ανακοίνωση της Ένωσης τονίζεται:

«Στην πλούσια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, αναδείχθηκαν τα προβλήματα του χώρου των πρακτορείων, γενικότερα του Τύπου, αλλά και όλης της εργατικής τάξης, συνέπεια της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης. Δεν μείναμε στην περιγραφή τους, αναδείξαμε την αιτία, προτείναμε τη λύση.

Κοινή πεποίθηση είναι ότι χρειάζεται οργανωμένος και διαρκής αγώνας με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και με στόχο τη διασφάλιση των δικαιωμάτων μας και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. Απαιτείται ρήξη και ανατροπή στην πολιτική που μας οδηγεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Αποφασίστηκε η μαζική συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική - πανεργατική απεργία της 20ής Φλεβάρη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια.

Σαν πρώτο βήμα η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε ομόφωνα τη διοίκηση του Σωματείου για αγωνιστικές κινητοποιήσεις με στόχο την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης στα πρακτορεία για το 2013 που να διασφαλίζει τουλάχιστον τα μέχρι τώρα δικαιώματά μας, αλλά και ενάντια σε κάθε προσπάθεια από την εργοδοσία που θα θίγει τα κεκτημένα».
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου