Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

... ΕΞΠΡΕΣ - και το παραμύθι συνεχίζεται ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ας τελειώσει κάποτε - πάνε πέντε χρόνια -
αυτό το παραμύθι της ΕΞΠΡΕΣ
και από την ΕΣΗΕΑ και από την ΕΤΗΠΤΑ

Όχι άλλο νερό στο μύλο του κάθε Καλοφωλιά ...

Απεργίες και στάσεις εργασίας Νο 3000 και κάτι ...

Αν δεν έχει χαρτί για να τυπώσει ο εκδότης, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να υφίσταται αυτή την κοροϊδία των απεργιών και των στάσεων εργασίας ...

Νισάφι πια ...

Έχετε φτάσει τους εργαζόμενους στον απόλυτο εξευτελισμό με την ανοχή σας στη μέθοδο των "έναντι" - 200 ευρώ το δεκαπενθήμερο και αν - που έχει επιλέξει ο εργοδότης ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., κατά τη συνεδρίαση της 10.4.2013, αντιδρώντας στην αντισυμβατική συμπεριφορά της εταιρείας για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους τεχνικούς Τύπου-μέλη μας, απασχολουμένων για την έκδοση της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ», αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την έκδοση της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ», από την 4:00 μ.μ. της Τετάρτης, 10.4.2013 έως την 4:00 μ.μ. της Παρασκευής, 12.4.2013, με αίτημα την άμεση καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών.

***


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας από τις 15.30 σήμερα Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 έως τις 15.30 της Παρασκευής, 12 Απριλίου 2013 για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ιστοσελίδα «express.gr».

Οι συνάδελφοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας αντιμετωπίζοντας την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ», η οποία αρνείται να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων.

Η ΕΣΗΕΑ ζητεί την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΗΠΤΑ
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 8:07 - ... έρχονται εκλογές ... είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας ...

      Διαγραφή