Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

... Πέμπτη 13/6 πανεργατική 24ωρη απεργία ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλοι στην 24ωρη
πανεργατική απεργία
την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013
ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης
για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Συναδέλφισσες / φοι,

Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ αποφάσισε το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση 3.000 εργαζομένων. Η απόφαση αυτή πλήττει την όποια δυνατότητα υπήρχε για δημόσια ενημέρωση.

Είναι η ίδια πολιτική που έχει καταργήσει τις ΣΣΕ, και με νόμους επιβάλλει μισθούς εξαθλίωσης, που τσακίζει την κοινωνική ασφάλιση, που αυξάνει συνέχεια τη φοροληστεία σε εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους, που ξεπουλά τη δημόσια περιουσία, που εμπορευματοποιεί παιδεία και υγεία, που ανοίγει δρόμο να αβγαταίνουν τα κέρδη των μονοπωλίων, πάνω στα αποκαΐδια των δικαιωμάτων μας.

Σε αυτή την αντεργατική πολιτική συγκυβέρνησης, Ε.Ε., κομμάτων του ευρωμονόδρομου, που υπηρετεί το κεφάλαιο και τα κέρδη του, όποιος και να είναι ο διαχειριστής τα αποτελέσματα θα είναι σε βάρος των εργαζομένων.

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους του κλάδου να πάρουν μέρος στην 24ωρη Πανεργατική απεργία. Να καταδικάσουμε την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, της Ε.Ε. που βάζουν λουκέτο στην ΕΡΤ, που τσακίζουν τα δικαιώματά μας. Να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που πετιούνται στο δρόμο της ανεργίας. Να δεχθεί ισχυρά πλήγματα αυτή η πολιτική στην πορεία για την ανατροπή της.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΣΤΗN ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (στις 10.30 π.μ.)

Αγωνιστικά

Η Διοίκηση

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Βλέπουμε ΕΡΤ εδώ & εδώ
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου