Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

... όνειρα θερινής (εκδοτικής) ραστώνης ...

*
zoornalistas
***
*

Ακρως παραπλανητικά
τα περί εξαγοράς
της «Εφημερίδας των Συντακτών»
από τη Γιάννα


Τι έγραψαν τα Παραπολιτικά και τι απαντά η εφημερίδα της Κολοκοτρώνη

Προϊόν φαντασίας και άκρως παραπλανητικό χαρακτηρίζει η «Εφημερίδα των Συντακτών» το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» του περασμένου Σαββάτου που υποστήριζε ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη εξαγοράζει το φύλλο της Κολοκοτρώνη.

Τα «Παραπολιτικά» έγραψαν ότι «η Γιάννα επιστρέφει στα media μέσω του γιου της», ενώ στο σχετικό κείμενο υποτίθεται ότι εξηγεί πως αυτό θα γίνει «μέσω εξαγοράς της “εφημερίδας των συντακτών” (έτσι ακριβώς το γράφει με πεζά γράμματα) από τον γιο της ο οποίος θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο».

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι «ρόλο κουμπάρου σε αυτόν τον επιχειρηματικό γάμο έπαιξε ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει έλθει πολύ κοντά στην οικογένεια Αγγελοπούλου, ενώ την ίδια στιγμή επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον για την τύχη του εντύπου»!..

Οπως αναφέρεται στο κύριο άρθρο της εφημερίδας της Κολοκοτρώνη, «ολόκληρο το δημοσίευμα των παραπολιτικών είναι προϊόν φαντασίας και άκρως παραπλανητικό, ενώ δύσκολα συγκαλύπτεται ο συκοφαντικός χαρακτήρας του. Οσοι υπαγόρευσαν το δημοσίευμα αυτό, θέλησαν να πλήξουν την Εφ.Συν. Παρουσιάζοντάς την ως αντικείμενο αγοραπωλησιών, ερήμην των πραγματικών ιδιοκτητών της που είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της».

Η Εφημερίδα των Συντακτών σημειώνει πως «προφανής πολιτικός στόχος του δημοσιεύματος των Παραπολιτικών είναι να υπονομεύσει το κύρος μιας ανεξάρτητης πολυφωνικής, συνεταιριστικής εφημερίδας που «τολμά» να κυκλοφορεί εδώ και 8 μήνες χωρίς εκδότη, χωρίς ιδιοκτήτη, χωρίς μεγαλομέτοχο, χωρίς καμιά κομματική εξάρτηση»
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου