Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

... η "Τρίτη Όψη" ανοίγει το μετοχολόγιό της ...

*
Τυπολογίες
***
*
Πρόταση μετοχοποίησης
της “Ελευθεροτυπίας”
Με ένα …edimorial  αφιερωμένο στην επανέκδοση της “Ελευθεροτυπίας”, που το υπογράφει ο εκδότης της, Χάρης Οικονομόπουλος, κυκλοφορεί σήμερα η  ”Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”.
Σε αυτό γίνεται ειδική αναφορά στην αείμνηστη Αριστέα Μπουγάτσου, η οποία υπήρξε η ψυχή επανέκδοσης του φύλλου, μαζί με τους εργαζόμενους που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Ο στόχος της επανακυκλοφορίας του φύλλου επιτεύχθηκε.
Το επόμενο βήμα είναι η  μετοχοποίηση της εφημερίδας, χωρίς αντάλλαγμα. “Είναι αυτονόητο ότι μετοχές της εταιρείας (σ.σ. της “Τρίτης Όψης”) που με λογικά μέσα διαχειρίζεται την επανέκδοση, είναι χωρίς  αντάλλαγμα, στη διάθεση όσων εργαζομένων ή άλλων θέλουν και μπορούν να συμπορευθούμε” προτείνει ο Χάρης Οικονομόπουλος.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

5 σχόλια:

  1. Αντι για το πολυτιμο μετοχολογιο δεν αναγκαζει το αχρηστο κρατος τη Μανια Τεγοπουλου να ανοιξει το πορτοφολι της και να πληρωσει επιτελους το λογαριασμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη μεγαλυτερη ηλιθιοτητα δεν εχω ακουσει το τελευταιο χρονο. Προταση να μοιραστουν οι μετοχες της 3ης Οψης για να συμπορευτουμε με τους εργαζομενους????
    Ποσο καραγκιοζης ειναι πραγματικα ο τυπος.....
    Ανεργοι και απληρωτοι κατι λιγοτερο απο 2 χρονια οι οποιοι προσπαθουμε να επιβιωσουμε με οποιο τροπο μπορουμε και η προταση ειναι η παραπανω!!!!???? Πως φαινεται οτι οι ιδιοκτητες της "Ε" ζουσαν στα συνεφα κι ετρωγαν με χρυσα κουταλια. Καμια επαφη με τη πραγματικοτητα.
    Ηθελα πραγματικα να ξερω τι επαφη με τη πραγματικοτητα που ζω μπορει να εχει καποιος που επαιρνε μηνιατικο 100.000ευρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος 2:08 - ... ασφαλώς και υπάρχει απόσταση φωτός με την οδυνηρή πραγματικότητα των απλήρωτων ... και σκληρότητα, φυσικά ... γιατί πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς το περί "άνευ ανταλλάγματος μοίρασμα μετοχών" της Τρίτης Όψης; ... δεν συμφωνώ με τη διαπίστωση ότι απλώς "ζουν στα σύννεφα" οι συνεκδότες της "Ε" ... κάθε άλλο ... το σχέδιο είναι συγκεκριμένο και βασίζεται στην εξαθλίωση και την πλήρη εξάρτηση των εργαζομένων ... εξάλλου τέτοιες πρακτικές διακρίνουμε σ' όλη την ελληνική επικράτεια ... και το ερώτημα είναι: "έτσι θα αλλάξουμε την Ελλάδα, Χάρη Οικονομόπουλε;"

      Διαγραφή
    2. Το παραπανω σχολιο μου δεν περιοριζεται μονο στους ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ιδιοκτητες αλλα και στους αρκετα ΠΛΟΥΣΙΟΣ δημοσιογραφους εντος ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αλλα και σε αλλα μεσα.
      Ειναι αξιο απορια τι ειδους ερευνα μπορει να κανει καποιος απο τους παραπανω και σε τι ειδους αστεια συμπερασματα θα καταληξει.
      ΑΥΤΗ ειναι η πραγματικη αιτια που οι εφημεριδες & τα περιοδικα κανουν βουτια, και δεν εχω τη παραμικρη αμφιβολια οτι το ιδιο θα ισχυε αν η τηλεοραση και το ραδιοφωνο δεν ηταν δωρεαν αλλα συνδρομητικα.
      Ο κοσμος σιχαθηκε τα καθηκια, τους γλυφτες και το καθε πλουσιο τσογλανι που το παιζει αφεντικο και ψευτομαγκας με τα λεφτα και τη δουλεια που βρηκε ΕΤΟΙΜΗ!

      Διαγραφή