Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

... για ένα "σχέδιο εξυγίανσης" της Τρίτης Όψης ...

*
Δημοσιογράφοι
"Ελευθεροτυπίας"
σε επίσχεση
***
*

Όταν θα δύσει ο ήλιος από την ανατολή…

... άσχετο με το θέμα μας ...
Το κείμενο του (συν;)εκδότη της «Ε» στο φύλλο της Κυριακής 9/6/2013 αποτελεί ομολογία πλήρους αποτυχίας του λεγόμενου «σχεδίου εξυγίανσης της Χ.Κ.Τ.» μέσω της επανέκδοσης της εφημερίδας από την εταιρεία «Τρίτη Όψη».

Από τις 15/5/2013 είχαμε επισημάνει ότι οι χαμηλές - και εκτός των στόχων που είχε θέσει ο ίδιος - κυκλοφορίες της εφημερίδας ούτως ή άλλως τίναζαν στον αέρα το «σχέδιο εξυγίανσης» της Χ.Κ.Τ. και καθιστούσαν καταχρηστική την έκδοση του φύλλου μέσω της «Τρίτης Όψης».

Το γεγονός ότι η «Τρίτη Όψη» χρωστάει ήδη μισθούς στους εργαζόμενους που έχουν συνάψει σύμβαση με αυτή, ενισχύει την άποψή μας ότι δεν υφίσταται πλέον «σχέδιο εξυγίανσης» για την Χ.Κ.Τ.

Τώρα, ο κ. Οικονομόπουλος αναζητεί μέσω “edimorial”… αγγελίας συνεργάτες για να συμμετάσχουν σε «σχέδιο εξυγίανσης», αυτή τη φορά όχι της Χ.Κ.Τ., αλλά της… «Τρίτης Όψης». 

Οι συνάδελφοί μας που εργάζονται για την «Τρίτη Όψη», και κυρίως αυτοί που είναι απλήρωτοι από τη Χ.Κ.Τ., πρέπει πλέον να λάβουν σοβαρά υπόψη τα παραπάνω, αφενός γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να χρειαστεί να γίνουν «επισχεσίες» - και - στην "Τρίτη Όψη", αφετέρου γιατί κέρδη της τελευταίας από τα οποία το 90% θα πάει ως «ενοίκιο» στη Χ.Κ.Τ. θα υπάρξουν - καθ’ όπως φαίνεται - όταν θα δύσει ο ήλιος από την ανατολή…

Μπάμπης Πολυχρονιάδης 10/6/2013

Υ.Γ.: Να την αφήσεις «ήσυχη» την Αριστέα.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου