Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

... MEGAλη Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση ...

*
Τυπολογίες
***
*


Mega …Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση;
.

“Mega” θέμα δημιουργεί η μετάδοση του κυβερνητικού τηλεοπτικού προγράμματος “Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση”, με τη χρήση ιδιωτικού στούντιο με τη διαμεσολάβηση γερμανικής εταιρείας σε δημόσιες συχνότητες της χώρας. Η κυβέρνηση, με το επιχείρημα πως “η ΕΡΤ είναι σε κατάληψη” παράγει ένα νέο σφάλμα με πρωταγωνιστές ανθρώπους που σχετίζονται εμμέσως, αλλά σε διάρκεια και από διαφορετικές θέσεις, με την Τηλέτυπος ΑΕ.

Εισαγγελικός έλεγχος

Περιπλέκεται κι άλλο η κατάσταση με την κυβερνητική μετάδοση της κάρτας με τον όρο “Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση”. Για τη μετάδοση χρησιμοποιείται ιδιωτικό στούντιο, το οποίο έχει εμπλακεί σε μικτή παραγωγή της ΕΡΤ ΑΕ και για την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελέα Παναγιώτα Φάκου. Η επίμαχη εκπομπή, με παρουσιάστρια - πολιτικό πρόσωπο περιλαμβάνεται και στις καταγγελίες που έκανε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας στο φάκελο που έστειλε στην Εισαγγελέα Διαφθοράς, Παναγιώτα Φάκου.

Περπατάρης: “Συνταγματικό πραξικόπημα”

Ως “δεύτερο συνταγματικό πραξικόπημα” χαρακτήρισε ο εργατολόγος, Δημήτρης Περπατάρης, τη σημερινή μετάδοση κάρτας με τον όρο “Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση” από την κυβέρνηση με τη συνεργασία ελληνικών και γερμανικών ιδιωτικών εταιρειών στις συχνότητες της ΕΡΤ, μιλώντας στο σταθμό 105.5 Στο Κόκκινο.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου