Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

... "ΣΚΑΪ" και άλλες απολύσεις ο Αλαφούζος ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ο Αλαφούζος διαλύει την "ομάδα";


Από το ραδιόφωνο απέλυσε τους Λεωνίδα Σακλαμπάνη (εκπρόσωπο εργαζομένων), Αγγελική Κρασσά, Θανάση Δολαπτσόγλου, Νίκο Μαθέ, Νότα Βαφέα, Αρετή Βασιλικού, Θανάση Καραγιάννη, Ζηνοβία Σαπουνά, Παύλο Χατζηιωαννίδη, Έλενα Βογιατζή, Νίκο Σταματέλο, Γιώργο Τσαντάκη, Αριστοτέλη Παπαπάνο.

Από την τηλεόραση απολύθηκαν οι Ιουλία Βελισσαράτου, Δημήτρης Θωμάς και Γιώργος Σόμπολος.

Μετακινείται από τον Σκάι 100,3 στη τηλεόραση ο Γιώργος Τσαντάκης και μάλλον διακόπτεται και η συνεργασία του Βασίλη Ζήρα με την τηλεόραση του Σκάι.

Ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος Λεωνίδας Σακλαμπάνης, μεταξύ άλλων, δήλωσε: "... αξίζει να επισημανθεί ότι από τους 13 απολυμένους, ανάμεσά τους και εγώ, εκλεγμένος συνδικαλιστικός εκπρόσωπος, υπάρχουν δύο απολυμένες μητέρες μονογονεϊκής οικογένειας, ένας απολυμένος παντρεμένος με παιδιά όπου η σύζυγός του έχασε επίσης πρόσφατα τη δουλειά της από το κλείσιμο της ΕΡΤ, ενώ για 7 εξ αυτών ο όμιλος θα καταβάλλει μισθούς μέχρι το τέλος του 2013 σύμφωνα με την ατομική σύμβαση που είχαν υπογράψει! Δηλαδή η διοίκηση αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο να πληρώνει εργαζόμενους που δεν θα δουλεύουν στην επιχείρηση!

Αναφορικά με την δική μου περίπτωση, το λόγο θα έχουν τα δικαστήρια. Δεν αποδέχτηκα την απόλυση μου, τη θεωρώ (και είναι) παράνομη και δεν την υπέγραψα".
---
πηγή: Τυπολογίες
---

ΕΣΗΕΑ - Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ενόψει αδιευκρίνιστου αριθμού απολύσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ 100,3» και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ TV», αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 17.00 την Τετάρτη, 31/7/13 έως τις 13.00, σήμερα Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013, όλων των δημοσιογράφων που εργάζονται και στους δυο σταθμούς.

Σήμερα Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των δημοσιογράφων των σταθμών στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας, 20 3ος όροφος).

Το Διοικητικό Συμβούλιο
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου