Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 24/9 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Ο Άρειος Πάγος βάζει τέλος
στον αυτοκτονικό ιδεασμό
του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη

Τέλος, στους ισχυρισμούς του εκδότη Μιχάλη Ανδρουλιδάκη περί αυτοκτονικού ιδεασμού, βάζει ο Άρειος Πάγος. Το Ανώτατο Δικαστήριο απεφάνθη τελικά ότι κάποιος ο οποίος πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό δεν μπορεί να ανοίξει εφημερίδα, όπως για παράδειγμα ο κ. Ανδρουλιδάκης, ο οποίος ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανοίξει καινούργια εβδομαδιαία εφημερίδα.

Έτσι ο κ. Ανδρουλιδάκης είναι και πάλι καταζητούμενος και το ερώτημα είναι αν αν αστυνομικές αρχές θα τον συλλάβουν ώστε να οδηγηθεί στη φυλακή για παλαιότερες καταδίκες του ή θα συνεχίσουν να τον αναζητούν χωρίς αποτέλεσμα;

---

Ασύλληπτο: Το ΕΣΡ κατηγορεί το Μega
ότι δεν προβάλλει τη "Χρυσή Αυγή"


Είναι πραγματικά ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει με το ΕΣΡ.

Καλεί σε απολογία το Μega επειδή -λέει- «δεν προβάλλει προσηκόντως τις πολιτικές απόψεις της Χρυσής Αυγής»!

Τη στιγμή, δηλαδή, που ο αντεισαγγελέας του Αρείου ξεκινά έρευνα για το αν το κόμμα αυτό αποτελεί «εγκληματική οργάνωση», το εποπτικό όργανο της τηλεόρασης βρίσκει σωστό και λογικό να απευθύνει κατηγορία στον σταθμό, που αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο των Χρυσαυγιτών.
http://www.aixmi.gr/
---

Νέος διευθυντής στο “Ριζοσπάστη”
.

Ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αναλαμβάνει νέος διευθυντής του «Ριζοσπάστη», ενώ ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του κόμματος και μέχρι τώρα διευθυντής της εφημερίδας αναλαμβάνει τη θέση του αρχισυντάκτη.

---
Γενικός διευθυντής Alpha
ο Τζώνης Καλημέρης
.


Πλήρης επιβεβαίωση της στήλης καθώς σήμερα ο Alpha ανακοίνωσε και επίσημα πως “ο Τζώνης Καλημέρης εντάσσεται από στο δυναμικό του Alpha, αναλαμβάνοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή τηλεόρασης. Παράλληλα, θα είναι συντονιστής παραγωγής των ταινιών της Village”.

Στην ανακοίνωση του σταθμού σημειώνεται ακόμη πως “Με την πολυετή εμπειρία και την εξαιρετική του πορεία στον χώρο των media, θα συμβάλει στην υλοποίηση των αναπτυξιακών στόχων του Alpha”.
---
πηγή: Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου