Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

... οι διαμαρτυρίες χτύπησαν "κόκκινο" ...

*
zoornalistas
***
*


Στο «κόκκινο» οι εργαζόμενοι για τις φιέστες...
.

...και οι ακροατές για τα ηχητικά του Ψωμιάδη

Στην κρατική επιχορήγηση έχει εναποθέσει τις ελπίδες του ο ΣΥΡΙΖΑ για να εξοφλήσει τους εργαζομένους του και να ενισχύσει τα κομματικά ΜΜΕ συγκεντρώνοντάς τα κάτω από μία κοινή εταιρική «ομπρέλα». Όλα αυτά όμως μετά τον Δεκέμβριο. Για αυτό και μέχρι τότε η γκρίνια υπερτερεί της υπομονής, όπως συνέβη με τις έντονες διαμαρτυρίες και αντιδράσεις των εργαζομένων σχετικά με το κόστος της φιέστας του Κώστα Αρβανίτη στον «Ιανό» για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ρ/σ «Στο Κόκκινο».

Ειρήσθω εν παρόδω οι ακροατές του ραδιοσταθμού του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα να συνέλθουν από το μεσημέρι της Παρασκευής, ακούγοντας στην εκπομπή του Βαξεβάνη το άθλιο ηχητικό με Ψωμιάδη να βιάζει δύστυχη με μπουκάλι. Κι όλα αυτά, όχι σε Μέσα τύπου zouglas Τριανταφυλλόπουλου, αλλά σε ένα ραδιόφωνο της Αριστεράς...

Την ίδια ώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκαλύπτει το media windows, παρά την πορεία προς την εξουσία η σιωπή σπάει και κάποιοι μιλάνε και μάλιστα δυνατά. Για παράδειγμα εκκωφαντικός είναι ο θόρυβος των «παλιών» για τον παραγκωνισμό του εκπροσώπου Τύπου Π. Σκουρλέτη και την περιθωριοποίηση του ραδιοφωνικού παραγωγού και λογογράφου του προέδρου, Άγγελου Τσέκερη, για χατήρι των... νέων ισορροπιών!

ΥΓ: Αλήθεια τι γίνεται με τον Βέκιο;
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου