Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

... "ΕΞΠΡΕΣ" - "ΚΕΡΔΟΣ", ιστορίες για γέλια και κλάματα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Κι όμως, κάποιοι - γνωστοί άγνωστοι - εξακολουθούν να παίζουν με το Ψωμί και την Αξιοπρέπεια του τεχνικού, του δημοσιογράφου, του διοικητικού, που εργάζονται ακόμη στις γαλέρες των σημερινών ΜΜΕ ... παράδειγμα ... ενώ οι εργαζόμενοι στο "Κέρδος" απεργούν (τους χρωστάνε τουλάχιστον έξι μήνες δεδουλευμένα κ.ά.), απεργοσπαστικά φύλλα κυκλοφορούν στα περίπτερα και τις επιχειρήσεις ... φυσικά, "ουδείς γνωρίζει τι" και όμως όλοι ξέρουν το πως και τα γιατί ... αλλά το πλέον εξοργιστικό είναι το άλλο ... τα απεργοσπαστικά φύλλα του "Κέρδους" τυπώνονται στα ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ μηχανήματα του πιεστηρίου της "ΕΞΠΡΕΣ" !!! η οποία "ΕΞΠΡΕΣ" υποτίθεται ότι είναι σε συνεχείς απεργίες (για μη καταβολή δεδουλευμένων από τετραετίας) !!! τελικά, κυρίες και κύριοι συνδικαλιστές των πλειοψηφικών διοικήσεων των Ενώσεων της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ είστε ανίκανοι ή απλώς συνένοχοι σ' όλες αυτές τις ΚΑΙ παρανομίες των κακοπληρωτών κ.κ. Θωμά Λιακουνάκου και Γεωργίου Καλοφωλιά;

Ακολουθούν οι γνωστές καθημερινές ανακοινώσεις...
Συνεχίζονται οι απεργίες
σε «Κέρδος»
και «Εξπρές» (Νο 537)

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΠΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΤΗΠΤΑ)


Νέες κινητοποιήσεις αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. στις εφημερίδες "Κέρδος" και "Εξπρές" και στις ιστοσελίδες «kerdos.gr» και «express.gr».

H 48ωρη απεργία στο "Κέρδος" ξεκινά στις 3 μ.μ. της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου έως τις 3 μ.μ. της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου 2013.


Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας θα πραγματοποιήσουν συνέλευση τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 5ος όροφος).

Η κινητοποίηση των εργαζομένων στην "Εξπρές" ξεκινά από τις 4 μ.μ. της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2013 έως τις 4 μ.μ. της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2013.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων συνεχίζουν να διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών προς τους εργαζόμενους και προειδοποιούν με συνέχιση των κινητοποιήσεων.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

4 σχόλια:

  1. Και μη ξεχνάτε, ότι μεσεγγυούχος στα κατασχεμένα από την ΕΤΗΠΤΑ μηχανήματα είναι η ίδια η εταιρεία. Αυτή που χρωστάει στους εργαζόμενους δεδουλευμένα ετών. Το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο ή πλυντήριο εξαγοράς κάποιων "συνδικαλιστών";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος 10:31 - ... σωστές επισημάνσεις σε ό,τι αφορά στους "κατασχεσίες" ... είναι πράγματι τουλάχιστον "παράξενο" γιατί δεν μπήκε μεσεγγυούχος από τους εργαζόμενους ... αλλά δεν είναι και το μόνο σ' αυτή τη θλιβερή ιστορία ...

      Διαγραφή
    2. Υπαρχουν και αλλα.Και στα πιεστηρια υπαρχουν καποια μελη της ομαδας του αλβανου που πληρωνονται κατω απο το τραπεζι και οι υπολοιποι του πιεστηριου δεν παιρνουν μια..Ολα βεβαια κατω απο το τραπεζι για να μην αντιδρασουν οι υπολοιποι.Συνεχιστε λοιπον τα σωματεια να κανετε μαγκα τον καθε τζιοβανι και καλοφωλια και ολα θα πανε καλα..
      Σε λιγο βεβαια μπορει να τους δουμε να το παιζουν και αγωνιστες στα σωματεια αυτους...

      Διαγραφή
    3. @ ανώνυμος 8:12 - ... όλα αυτά και άλλα πολλά καλό είναι να τα λέμε νωρίς ... όταν αφήνεις το θέμα να ξεχειλώσει άντε μετά να το μαζέψεις ... εμείς, ως "Ανασυγκρότηση" είμαστε στη διάθεση του κάθε συναδέλφου, ό,τι γνωρίζει να το δημοσιοποιούμε ... κάποια στιγμή θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ... και είμαστε πρόθυμοι να τα λέμε και να τα καταγγέλλουμε και μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΗΠΤΑ ...

      Διαγραφή