Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

... οι ellines.com, ο Νίκος, ο Πέτρος και το ΕΣΠΑ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Νίκο, σε πιστεύω !..

.


Ο Παπαχρήστος ειρωνεύεται τον Χατζηνικολάου: Βέβαια δεν έχεις σχέση εσύ με τους ellines.com. Το γεγονός ότι "αφεντικό" παρουσιάζεται, το δεξί σου χέρι, ο εξ απορρήτων σου Χρήστος Μπάρλας, μάλλον συμπτωματικό θα είναι...

Σας τα πάμε περιφραστικά. Η ιστορία άρχισε από χθες. Ο Παπαχρήστος άφησε διάφορους υπαινιγμούς για ένα συνέδριο στο χλιδάτο Costa Navarino που όπως γράφει "υλοποιείται από μια ΜΚΟ να την ονομάσω, επιχείρηση, μαγαζάκι, κάτι τελοσπάντων, με ...τίτλο ellines.com".

Και προσθέτει πως "σύμφωνα με το πρόγραμμα οι εργασίες του συνεδρίου ανοίγουν με τοποθέτηση του γνωστού τηλεοπτικού αστέρα Ν. Χατζηνικολάου και κλείνουν με τοποθέτηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη".

Κάνει αναφορά στον ιδρυτή του ellines.com και παρουσιάζει έναν άκρως υπαινικτικό διάλογο που είχε με τον κ. Τατούλη:

Παπ - Πως καταφέρατε να το εντάξετε στο ΕΣΠΑ;

Τατ - Μέσω των προγραμμάτων τουρισμού και προβολής επενδυτικών πρωτοβουλιών της Περιφέρειας.

Παπ - Και πόσο θα κοστίσει;

Τατ- Δεν τα ξέρω αυτά...

Απάντηση με sms

Σήμερα επανέρχεται και αποκαλύπτει - τι καλός κύριος και αυτός!- πως ο Χατζηνικολάου του έστειλε sms με το οποίο αρνείται τη σχέση του με τους ellines.

Και παραθέτει το ακριβές σημείωμα:

"Καμία σχέση με το ellines.com. Πέραν του ότι αποδέχτηκα την πρόσκληση να συντονίζω την ημερίδα".

Φυσικά, επειδή είναι γνωστή η σχέση Χατζηνικολάου - Μπάρλα (είναι ο άνθρωπός του, το δεξί του χέρι, ο εξ απορρήτων του) ο Παπαχρήστος τον ειρωνεύεται, γράφοντας ότι "το καίριον της διαψεύσεως με οδήγησε να διαβάσω εκ νέου το κείμενό μου, μήπως... αλλά φευ: Πουθενά δεν αναφέρω ότι έχει "την παραμικρή σχέση" με το ellines.com, "φορέα υλοποίησης του έργου" συνέδριο στο Costa Navarino. Άλλωστε, ιδρυτής της συγκεκριμένης ΜΚΟ ή επιχείρησης κ.λπ. αναφέρεται πως είναι ο κ. Χρήστος Μπάρλας, με τον οποίο φαντάζομαι δεν σχετίζεται κατ' ουδέν τρόπο".

Και κλείνει μ' ένα υστερόγραφο - καρφί: "Αναμένω από τον φίλτατο Πέτρο Τατούλη, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, να με ενημερώσει όπως μου υποσχέθηκε, για το ύψος του κονδυλίου που ενέταξε στο ΕΣΠΑ για το συγκεκριμένο event. Και ει δυνατόν, εάν έχει εντάξει στο πρόγραμμα κι άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες και με ποιο "φορέα υλοποίησης"...

Ρε, που - και με τι προγράμματα ΕΣΠΑ - πάμε! ...
---
πηγή: http://nonews-news.blogspot.gr
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου