Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

... διαδίκτυο και δημοσιογραφία ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ημερίδα της ΕΣΠΗΤ στις 29/1/2014
Ας μιλήσουμε για Διαδικτυακή δημοσιογραφία

«Εργασιακό καθεστώς και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζόμενων στα διαδικτυακά ΜΜΕ»

Τις αντεργατικές συνθήκες εργασίας, αμοιβής και ασφάλισης στην διαδικτυακή δημοσιογραφία, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από τους εργοδότες του χώρου και τα αλλεπάλληλα μνημόνια των συγκυβερνήσεων, που έχουν διαλύσει κάθε εργατικό και ασφαλιστικό δικαίωμα, επιχειρεί να διερευνήσει ημερίδα της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Τύπου.

Η ημερίδα προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, 6 μ.μ. στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), με συμμετοχή εκπροσώπων από τον ακαδημαϊκό, επιστημονικό και συνδικαλιστικό χώρο του κλάδου.

Η ημερίδα της ΕΣΠΗΤ με θέμα «Εργασιακό καθεστώς και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζόμενων στα διαδικτυακά ΜΜΕ» απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους συντάκτες, τεχνικούς κ.α. που εργάζονται στο χώρο, με στόχο να αναδείξει όχι μόνο τις ιδιαίτερα δυσμενείς εργασιακές συνθήκες που επικρατούν, αλλά και να προβάλλει τα αιτήματα των Ενώσεων και των εργαζόμενων στα δημοσιογραφικά Νέα Μέσα για την προάσπιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους, κόντρα στην ασυδοσία των επιχειρηματιών-ιδιοκτητών του χώρου.

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθούν την προσεχή εβδομάδα.

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου