Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

... Γ. Κουρτάκης, ο νέος μηντιάρχης ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Γιάννης Κουρτάκης ισάξια δίπλα
σε Ψυχάρη, Μπόμπολα, Αλαφούζο

Ο Δημοσιογραφικός Ομιλος Κουρτάκη είναι πλέον γεγονός - Ο Ν. Σίμος αναλαμβάνει το Παραπολιτικά FM

Το μιντιακό συγκρότημα του Γιάννη Κουρτάκη είναι γεγονός. Μετά την έκδοση της εφημερίδας «Παραπολιτικά» πριν από ένα χρόνο, ο Κουρτάκης με δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς, την εφημερίδα metro, και τα πολλά και διάφορα σάιτ που ελέγχει (parapolitika, apospasma, metrogreece κ.α) εδραιώνεται πλέον ως ισχυρός παίκτης στο χώρο των media. Απομένει ένας τηλεοπτικός σταθμός για να μπορέσει ο Κουρτάκης να σταθεί δίπλα σε Ψυχάρη, Μπόμπολα και Αλαφούζο και να μετρηθεί ισάξια μαζί τους.

Ο εκ Κρήτης ορμώμενος δημοσιογράφος και μηντιάρχης, προσπαθεί τώρα να «επιστρατεύσει» τους πλέον έμπειρους από το χώρο των εφημερίδων, του διαδικτύου αλλά και της ραδιοτηλεόρασης προκειμένου να στελεχώσει τον και από πολλούς επονομαζόμενο Δημοσιογραφικό Ομιλο Κουρτάκη. Κι αυτό γιατί, όπως λέει, θέλει να έχει τους καλύτερους να δουλεύουν στα Μέσα που ελέγχει.

Τώρα, σχετικά με τα «Παραπολιτικά FM» μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την 
«Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ» (Ράδιο Ε, πρώην 902), προχωρά η διαδικασία στελέχωσης του νέου ενημερωτικού σταθμού που εκπέμπει στους 90,1. Με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, το ραδιόφωνο Κουρτάκη θα είναι έτοιμο να εκπέμψει, σε πρώτη φάση με πιλοτικό πρόγραμμα, μέσα στις επόμενες μέρες.

Τον βασικό κορμό θα αποτελούν στελέχη της εφημερίδας "Παραπολιτικά" και του ομώνυμου σάιτ, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν προσθήκες ανθρώπων που γνωρίζουν το χώρο τον ερτζιανών. Την υψηλή εποπτεία του νέου ραδιοσταθμού θα έχει έμπειρος δημοσιογράφος που επί σειρά ετών κατείχε διευθυντικές θέσεις στα ΜΜΕ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το Secret, φωτογραφίζοντας τον τέως πρόεδρο της ΕΡΤ, Νίκο Σίμο. Το πρόγραμμα του σταθμού θα έχει εικοσιτετράωρη ροή, ενώ τα στούντιο βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας "Παραπολιτικά" στην οδό Ιάσωνος στον Πειραιά. Το τελευταίο καταδεικνύει την στρατηγική απόφαση για την ομογενοποίηση των Μέσων που ελέγχει ο Γιάνης Κουρτάκης.

Ο Δημοσιογραφικός Ομιλος Κουρτάκη είναι πλέον γεγονός!

Υ.Γ Είναι Δημοσιογραφικός Ομιλος Κουρτάκη κι όχι Οργανισμός. Οργανισμός είναι μόνο ένας και ανήκει στον Σταύρο Ψυχάρη!..
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου