Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

... μουρμούρες "Στο Κόκκινο" για τον Κ. Αρβανίτη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τον εγκαλούν για κακοδιαχείριση

Του Νίκου Νικητέα
από την εφημερίδα «Στο Καρφί»

Για κακοδιαχείριση εγκαλείται ο διευθυντής του ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο 105.5» Κώστας Αρβανίτης, διότι την ώρα που οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, το budget του σταθμού έχει εκτοξευθεί από τις 900.000 ευρώ σε 1.500.000 ευρώ. Αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν απαντήσεις στις γενικόλογες αναφορές του διευθυντή για επενδύσεις σε τοποθέτηση πομπών και κεραιών ανά την Ελλάδα και στην ενίσχυση του σταθμού με πρόσωπα πρώτης γραμμής. Ανταπαντούν ότι οι προσλήψεις δεν ξεπερνούν τις τρεις, εννοώντας τους Ηλία Μαμαλάκη, Κώστα Βαξεβάνη και έναν μουσικό παραγωγό, ζητώντας άμεσα απολογισμό για την χρήση που έκλεισε.

@ Παράλληλα, υπό σύσταση βρίσκεται το νέο σχήμα με τη μορφή ομπρέλας που θα ενσωματώσει σε μία εταιρία, την «Αυγή», το ραδιόφωνο, τα διαδικτυακά Μέσα (βλ. left.gr κ.ά), καθώς επίσης και την τηλεόραση που αναμένεται να λειτουργήσει, με πρόεδρο του ΔΣ το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην δημοσιογράφο του ΔΟΛ Βασίλη Μουλόπουλο. Προϋπόθεση, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, η εκκαθάριση του κάθε Μέσου ξεχωριστά, προκειμένου τα νέα μέλη που θα τοποθετηθούν στο όργανο να μην κινδυνεύουν από δήμευση της προσωπικής τους περιουσίας!

@ Τέλος, οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για απόκτηση καναλιού ή αγορά χρόνου σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «συζητούν με όλους τους τοπικούς σταθμούς της Αττικής, πλην του “Ε”».
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. μολις πηγε στο καρφι,ο Νικητεας κ αρχισε ..Εγω ξερω πως ο Αρβανιτης δεν πληρωνεται, αν δεν πληρωθουν πρωτα ολοι οι εργαζομενοι του κοκκινο.Σωστη η επιλογη του τσιπρα.(παρεπιπτοντως,το κοκκινο απεκτησε παμπολλες διαφημισεις κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ George Openwind - ... δεν γνωρίζω τις μύχιες σκέψεις του Ν. Νικητέα ... σε κάθε περίπτωση όμως βάζει το ονοματεπώνυμό του ... οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε ...

      Διαγραφή