Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 16/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



@ Όμιλος "Καθημερινής" - πονοκέφαλος για το συγκρότημα του Φαλήρου οι τρεις εταιρείες - "Εξπλόρερ", "Maison Εκδοτική" και "Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν - Καθημερινή" - που βρίσκονται κοντά στα όρια του "κόκκινου συναγερμού. Το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων τους είναι κάτω από το 10% και κινδυνεύουν άμεσα ακόμη και να κλείσουν με δικαστική απόφαση, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο 2190/1920 για το καθεστώς λειτουργίας των ανωνύμων εταιρειών.

@ Στο thetoc της Έλλης Στάη υπάρχει έντονος προβληματισμός ακόμη και για το μέλλον του εγχειρήματος...

@ Ο Nitro Radio 102.5 εντάσσει δελτίο ειδήσεων και νέους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

@ Το "τρίο" Τράγκα - Παναγόπουλου - Ταμπακόπουλου σχεδιάζει κινήσεις στη σκακιέρα των media. Όπως η έκδοση νέου περιοδικού και ίσως το ενδεχόμενο επανέκδοσης της ιστορικής "Απογευματινής"...

@ Κυκλοφορεί εντόνως ότι ο Ψυχάρης απομακρύνει τον Πρετεντέρη από τα "Νέα"...

@ Σύντομα ξεκινά ο "Παραπολιτικά FM" με πληθώρα γνωστών ονομάτων - Περρής, Σίμος, Θαναηλάκης, Μητσικώστας, Κουβαράς, Δουκακάρου, Σαμοΐλης, Ζαμπούνης, Παλαϊτσάκη και φυσικά ο Γιάννης Κουρτάκης.

@ Αναβρασμός επικρατεί στο Mega καθώς οι προτάσεις του Φώτη Μπόμπολα σοκάρουν. Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, εισηγήθηκε την απόλυση 100 διοικητικών, τεχνικών και δημοσιογράφων, καθώς και νέα μείωση μισθών κατά 25% !


@ Σοκ προκάλεσε η απόφαση των κλιμακίων προγράμματος της ΝΕΡΙΤ να κόψει την εκπομπή “Μονόγραμμα” του Γιώργου και της Ηρώς Σγουράκη. Κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους δεν εγκρίθηκε η μετάδοση 6 νέων επεισοδίων της καταξιωμένης και βραβευμένης εκπομπής.
---
πηγή: secret/media/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου