Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 22/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

@ Ο Αλέξης Σκαναβής θέλει την άμεση επανέκδοση του "Επενδυτή". Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι δεν συμφωνούν με όσα τους προτείνει και ο συνεταίρος του έχει άλλη άποψη... 

@ Ημερήσιο αθλητικό φύλλο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο ιδιοκτήτης του sportdog.gr Ανδρέας Μπέκιος.

@ Έκλεισε την "Ωμέγα Τηλεόραση" το ΕΣΡ. Στη συνεδρίαση της Τρίτης έλαβε την απόφαση για οριστική διακοπή της λειτουργίας της.

@ Πρόστιμο 100.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Alpha από το ΕΣΡ, καθώς με βάση το σκεπτικό της απόφασης, στην εκπομπή "Ανίτα SOS" μεταδόθηκε το τηλεπαιχνίδι "Τροχός", το οποίο είχε κριθεί "παράνομο" από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

@ Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων σε 37 εργαζομένους της "Ελευθεροτυπίας", που είχαν καταθέσει σχετική αγωγή, αποφάσισε το Πρωτοδικείο Αθηνών.

@ Φημολογείται έντονα ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει αρχίσει να σκέφτεται τη συνολική απεμπλοκή του από τα media.

@ Η Unique Media Α.Ε. του Δημήτρη Αργυρόπουλου και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, ανέλαβε να συνεχίσει την έκδοση του ιστορικού γυναικείου περιοδικού "Η Γυναίκα", το οποίο θα κυκλοφορήσει ξανά με την "Καθημερινή" την Κυριακή 27 Απριλίου και θα υπάρχει ως ένθετο κάθε τρίτη Κυριακή του μήνα.

@ Ενόψει εκλογών ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει αρχίσει κύκλο επαφών με τους εκδότες. Έχει ήδη συναντηθεί πολλές φορές με τον Σταύρος Ψυχάρη, τον Γιώργο Μπόμπολα και τον Βαρδή Βαρδινογιάννη. Έχει τακτική επικοινωνία με τον διευθυντή της "Καθημερινής" Αλέξη Παπαχελά και τον εκδότη του "Πρώτου Θέματος", Θέμο Αναστασιάδη. Πριν από ενάμιση μήνα συναντήθηκε και με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Τακτικά περνάει το κατώφλι του Μαξίμου και ο... Γιάννης Αλαφούζος. Όπως είναι φυσιολογικό το βασικό αίτημα των εκδοτών ήταν και παραμένει η ενίσχυση της ρευστότητας από τη μία και ο διακανονισμός των δανείων από την άλλη...

@ Καθυστερήσεις στις πληρωμές των Δελτίων Παροχής Υπηρεσιών σημειώνονται στον "Ελεύθερο Τύπο"...

@ Δυναμικό μπάσιμο στο διαδίκτυο επιχειρεί το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Κουρής. Μετά το ekloges14.gr, την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλε στον αέρα το πρώτο αθλητικό blog (filathlos.gr), που είναι ουσιαστικά η μετεξέλιξη του έντυπου "Φιλάθλου".

@ O δημοσιογράφος Φώτης Σιούμπουρας ξεκίνησε συνεργασία με την εφημερίδα "Παρασκήνιο" του Νίκου Καραμανλή.
---
πηγή: secret/παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου