Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

... ο Φιλιππάκης εξόργισε τον Μπόμπολα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Τα δημοσιεύματα Φιλιππάκη εξόργισαν τον Μπόμπολα
Έξωση σε "Espresso" και "Δημοκρατία"


Ένα βήμα πριν από την έξοδο από την εκτυπωτική μονάδα "Ιρις" των Μπόμπολα - Ψυχάρη βρίσκονται οι εφημερίδες "Δημοκρατία" και "Espresso" του Γιάννη Φιλιππάκη.

Η κόντρα ανάμεσα στον εκδότη και την εκτυπωτική μονάδα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, ωστόσο όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές το ποτήρι ξεχείλισε με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα της εφημερίδας "Δημοκρατία", που ήταν εστιασμένα στην επιχειρηματική δραστηριότητα (πέραν των media) της οικογένειας Μπόμπολα.

Ανάλογα προβλήματα παρατηρούνται και στη συνεργασία του κ. Φιλιππάκη με το πρακτορείο διανομής "Ευρώπη" που ανήκει στους Μπόμπολα - Αλαφούζο. Ο εκδότης της "Δημοκρατίας" φαίνεται ότι έχει θέση κατ' επανάληψη και προς τις δύο επιχειρήσεις αιτήματα για διευκολύνσεις στην πληρωμή, προκειμένου να αντεπεξέλθει στη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που επικρατεί στο χώρο του Τύπου.

Η πλευρά Μπόμπολα, που έχει αποφασίσει να σκληρύνει την πολιτική της τόσο στην "Ιριδα" όσο και στο "Ευρώπη", δεν δείχνει διάθεση να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Γ. Φιλιππάκη, γεγονός που πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες λύσης της μεταξύ τους συνεργασίας.
---
πηγή: secret/παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου