Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

... ένα σπυράκι στην αντικειμενική Ενημέρωση ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αιχμές


@ Η Μαρία Σπυράκη στο προεκλογικό της σποτ , ως υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, διαφημίζει τις ανταποκρίσεις της και τα ρεπορτάζ της για τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά.

*** Το γεγονός πως δέχεται ο Κώστας Καραμανλής να συμμετέχει στο διαφημιστικό μήνυμα της Μαρίας Σπυράκη, συνιστά από μόνο του αξιοπερίεργο. Φανταζόμαστε πως η υποψήφια της ΝΔ έχει ρωτήσει τον πρώην Πρωθυπουργό και δεν μεταδίδει, χωρίς άδεια, τα όσα αναφέρει για εκείνον στο “ρεπορτάζ” της.

@ Από τη στιγμή που η Μαρία Σπυράκη διαφημίζει τα ρεπορτάζ της στο Mega για τη ΝΔ, σημαίνει πως αυτά, όταν μεταδίδονταν δεν ανταποκρίνονταν στις αρχές του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, αλλά συνιστούσαν προπαγανδιστικές τοποθετήσεις στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

*** Επίσης σημαίνει πως όταν η Μαρία Σπυράκη, απηύθυνε ερωτήσεις προς τον κ. Σαμαρά - τον οποίο επικαλείται διαρκώς στο σποτ της η υποψήφια - έκανε στην πραγματικότητα “πάσες” στον Πρωθυπουργό.

@ Για όλα αυτά φανταζόμαστε πως θα έχει να απαντήσει κάτι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο διευθυντής ειδήσεων του Mega. Τα πλάνα του σποτ, άλλωστε ανήκουν στο Μεγάλο Κανάλι.

*** Το ερώτημα για την
κ. Σπυράκη είναι,
για ποιον έκανε καλά τη δουλειά της. Για τους θεατές, το Mega ή το Κόμμα;
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου