Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

... Αρης, Αλεξία - απεργοσπάστες με τη βούλα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι απεργοσπάστες του Αλαφούζου

Την διαγραφή για ένα χρόνο από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ του δημοσιογράφου Αρη Πορτοσάλτε, επικύρωσε το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Στον Πορτοσάλτε είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη επειδή στην στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στις 11.02.13, εκείνος εργάστηκε κανονικά παρουσιάζοντας ενημερωτική εκπομπή από το ραδιόφωνο του «Σκάι», όπου είναι και διευθυντής. Το Πρωτοβάθμιο του είχε επιβάλει την ποινή της διαγραφής από την ΕΣΗΕΑ για ένα χρόνο. Ο δημοσιογράφος άσκησε έφεση αλλά το ΔΠΣ, ομόφωνα, διατήρησε την πρωτοβάθμια ποινή, δηλαδή την διαγραφή 1 έτους από τα μητρώα της Eνωσης.

Επίσης το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διατήρησε την πρωτόδικη ποινή (6μηνη διαγραφή) που είχε επιβληθεί στην δημοσιογράφο Αλεξία Κονάχου επειδή στις απεργιακές κινητοποιήσεις που κήρυξε η Ενωση από την 01.02.13 έως την 05.02.13, προώθησε απεργοσπαστικό μηχανισμό και εργάστηκε στην ιστοσελίδα του «Σκάι» ( www. skai. gr).

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρης Πορτοσάλτε και η Αλεξία Κονάχου του Ομίλου Αλαφούζου, έχουν κριθεί ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέοι για απεργοσπασία...
---
πηγή: http://zoornalistas.blogspot.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου