Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

... για τον "Θρύλο FM" - δηκτικά σχόλια Ενωσιτών ...

*
Δημ. Κανελλόπουλος
("e-tetradio")
***
*

«Θρύλος FM»
των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Κουρτάκη


Κερδοφόρος επιχείρηση: Ολυμπιακός. Το νέο ραδιόφωνο
για τους οπαδούς του Ολυμπιακού θα είναι σύντομα στον αέρα των FM

Και θα είναι το επίσημο, official, ραδιόφωνο του Ολυμπιακού, κοινής ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Κουρτάκη. Και όχι, δεν θα αποτελεί κάτι το μυστικό, ούτε υφέρπουσα φημολογία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα φαίνεται κανονικά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του νέου ραδιοφώνου. Το στούντιο του σταθμού είναι ήδη έτοιμο και βρίσκεται στον ίδιο όροφο (σε διπλανό χώρο δηλαδή) με το στούντιο του «Παραπολιτικά 90.1», στον Πειραιά, στην Ιάσονος. Ο Γιάννης Κουρτάκης πάντως αρνείται πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συμμετέχει και στην ιδιοκτησία των «Παραπολιτικών» και διασκεδάζει με τη συγκεκριμένη φήμη (ρίχνει βέβαια και αγωγές ενίοτε, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα, μην την κάνουμε τώρα).

Ωραίο επιχειρηματικό κόλπο το ραδιόφωνο του Ολυμπιακού, ειδικά όταν σε αυτό συμμετέχει και η ιδιοκτησία της ομάδας. Έτοιμο το κοινό, στάνταρ το ακροατήριο, σίγουροι οι «πελάτες». Σε ποια συχνότητα θα βγει; Όχι πάντως σε εκείνη του «Παρέα 104», η συμφωνία χάλασε πριν τις τελικές υπογραφές. Σε άλλη συχνότητα θα εκπέμπει, θα σας ενημερώσουμε λίαν συντόμως γι' αυτή. Στόχος των ιδιοκτητών του ο σταθμός να είναι on air το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο. Πριν τις μεταγραφές, δηλαδή;

Οι περισσότεροι στο e-tetRadio είμαστε ΑΕΚ. Αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε αντικειμενικοί στην κριτική μας που θα είναι κατά 99% αρνητική και 1% θετική (είπαμε, αντικειμενικότητα πάνω απ' όλα).

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου