Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 12/5 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανασυγκροτημένες ειδήσεις
@ Νέος διευθυντής των ΝΕΩΝ είναι ο Δημήτρης Μητρόπουλος

@ Ρόλο αναπληρωτή διευθυντή θα έχει στα “ΝΕΑ” ο Στέφανος Τζανάκης. Ο Νότης Παπαδόπουλος μετακινείται στο “ΒΗΜΑ” ως σύμβουλος έκδοσης.

@ Νέος κύκλος μειώσεων των αποδοχών αναμένεται στην “Καθημερινή”. Ήδη οι πρώτες κρούσεις έγιναν…

@ Το ποσό των 13 εκατ. ευρώ στοιχίζει το Mundial της Βραζιλίας στο ελληνικό δημόσιο, και στην υπό εκκαθάριση ΕΡΤ. Προς το παρόν οι δόσεις προς την EBU, μέσω της οποίας η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα πληρώνονται, αλλά η ΝΕΡΙΤ, ο διάδοχος φορέας κρατικής τηλεόρασης, διαθέτει λίγο πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, μόλις ένα Κανάλι για τη μετάδοσή του.

@ Στις 5 Ιουλίου 2014 η εταιρεία διαχείρισης των δικαιωμάτων της UEFA αναμένει να εισπράξει την πέμπτη δόση των 5,4 εκατ. ευρώ για την επόμενη σεζόν του Champions League 2014-15. Το ελληνικό δημόσιο πλήρωσε την προηγούμενη ανάλογη δόση, με 3 μήνες καθυστέρηση, όπως προκύπτει από το έγγραφο της Α. Γουγά. Η δόση των 5,4 εκατ. ευρώ έπρεπε να πληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου 2014 και κατεβλήθη στις 11 Απριλίου από τον αποθεματικό λογαριασμοί της ΕΡΤ ΑΕ. Τη συμφωνία είχε και πάλι κλείσει η ΕΡΤ όμως οι αγώνες μετέδωσε η ΔΤ και προσεχώς η ΝΕΡΙΤ.

@ Προχθές Παρασκευή, απομακρύνθηκε από τον ΔΟΛ ο διευθυντής ανάπτυξης ψηφιακών μέσων, Νίκος Γκοράρος. Μία ενδιαφέρουσα κίνηση, καθώς ο απομακρυνθείς διατηρούσε στενή φιλική σχέση με τον Πάνο Ψυχάρη και αποτελούσε το «πρόσωπο» της Μιχαλακοπούλου στη διεθνή ψηφιακή κοινότητα.

@ Αυτός ο Παναγόπουλος, ο "ηγέτης" της ΓΣΕΕ, υπάρχει; Φήμες τον ήθελαν να έχει μεταναστεύσει σε άλλους τόπους, σε άλλα μέρη, σε άλλο πλανήτη...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου