Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

... "Πρωταθλητής" και μπαταχτσής ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει
την αντεργατική και καταχρηστική στάση
του εκδότη της εφημ. "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ",
Σωτήρη Πουλόπουλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τον εκδότη της εφημερίδας «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» για την αντεργατική και καταχρηστική στάση του απέναντι στους εργαζομένους και την απαξιωτική και ειρωνική του συμπεριφορά προς το Δ.Σ.

Ο κος Πουλόπουλος όχι μόνο δεν τήρησε τις υποσχέσεις του απέναντι στους εργαζόμενους για καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους και παραμένουν απλήρωτοι επί εννέα και πλέον μήνες δουλεύοντας υπό το βάρος της πρόσθετης πίεσης για υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας με τεράστια μείωση στις αποδοχές τους, αλλά ειρωνεύεται με επιστολή του το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ για την “ώριμη στάση” του μπροστά στο μαρτύριο των συναδέλφων!!!

Από την επίσκεψη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ στα γραφεία της εφημερίδας «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του και οι προβληματισμοί του για μηδαμινή υπομονή και ανοχή των συναδέλφων απέναντι στην εργοδοσία, η οποία επιδεικνύει για μια ακόμη φορά εντελώς αντεργατική στάση με πρόσχημα την οικονομική κρίση.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ υπενθυμίζει ότι θα αντισταθεί στις παράνομες και προσβλητικές συμπεριφορές της εργοδοσίας που βλάπτουν τους συναδέλφους και απαξιώνουν τον κλάδο, γι’ αυτό δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός στα προβλήματα των συναδέλφων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου