Κυριακή 25 Μαΐου 2014

... τα νέα κεντροαριστερά "ΝΕΑ" !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Φεύγουν «δυνατά» ονόματα από τα ΝΕΑ

Ο νέος διευθυντής και ο... κεντροαριστερός προσανατολισμός της εφημερίδας

Σε πρόσφατη σύσκεψη στον 4ο όροφο της Μιχαλακοπούλου, ο νέος διευθυντής(;) των ΝΕΩΝ, Δημήτρης Μητρόπουλος, φέρεται να είπε ότι ο προσανατολισμός της εφημερίδας είναι κεντροαριστερός. Και εκείνη τη στιγμή σείστηκαν τα θεμέλια του ΔΟΛ, όπως μας μετέφεραν.

Πάντως η εφημερίδα φαίνεται, αλλά μένει να αποδειχτεί, ότι κάνει στροφή στο ρεπορτάζ. Ενδεικτικό παράδειγμα το οδοιπορικό στα Σεπόλια την επόμενη μέρα των εκλογών ώστε να εξηγηθεί η άνοδος της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.

Παρ' όλα αυτά το ρεπορταζιακό τιμ της Μιχαλακοπούλου θα αποδυναμωθεί οσονούπω καθώς, όπως μαθαίνουμε, ένα δυνατός και αξιόλογος «παίκτης» που συνεισφέρει με δυνατά θέματα στο
συγκρότημα, δέχτηκε δελεαστικότατη πρόταση από την "Καθημερινή".

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως το πρώτο κομμάτι των ΝΕΩΝ που θα δεχτεί γερό λίφτινγκ από τη νέα διεύθυνση της εφημερίδας θα είναι το σαββατιάτικο ένθετο. Η εντολή είναι «τέρμα το lifestyle, επιστρέφουμε στα σοβαρά θέματα».

Από την άλλη πλευρά ο Στέφανος Τζανάκης, το όνομα του οποίου έπαιξε για τη διευθυντική θέση, κάθε άλλο παρά ριγμένος νιώθει. Οι διάδρομοι... ψιθυρίζουν ότι έχει αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες μοιράζοντας θέματα και εντολές...
---
πηγή: - από την έντυπη έκδοση του Ποντικιού
---
* Στη φωτογραφία (από το περιοδικό media view το 1991) εικονίζεται ο παλιός γενικός διευθυντής ενημέρωσης του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης.
---
αναδημοσίευση: http://zoornalistas.blogspot.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου