Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

... η ΕΤΕΡ δίπλα στους εργαζόμενους της ΕΡΤ ...

*
ΕΤΕΡ
***
*

Η κυβέρνηση του μαύρου θα λάβει σε λίγο τα επίχειρα των πράξεών της…

Ο Λαός δεν ξεχνά


Η κυβέρνηση των μνημονίων και του successstory συνεχίζει με επιτυχία το καταστροφικό της έργο. Αλλάζει το Δ σε Ν και μας παρουσιάζει τη Νέα Δημόσια Ραδιοτηλέοραση. Είναι σίγουρο πως ο κ. Καψής περνά τους τηλεθεατές για ιθαγενείς και μας «χαρίζει» καθρεπτάκια.

Η ΝΕΡΙΤ που μας παρουσιάστηκε, προσπαθεί και επιτυγχάνει να συναγωνιστεί το μόρφωμα της Δ.Τ. σε όλα του τα στραβά και σε όλες τις στρεβλές της πρακτικές, ως προς το παραγόμενο αποτέλεσμα και ως προς τον τρόπο λειτουργίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού πως οι συμβασιούχοι της Δ.Τ οι οποίοι απασχολούνται με δίμηνες συμβάσεις έργου σε μια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, για να παράγουν και να μεταδίδουν δημοσιογραφικό έργο, μεταφέρονται ως ενοικιαζόμενοι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Χωρίς Γενικό Κανονισμό Προσωπικού, χωρίς κανόνες και χωρίς πλαίσιο λειτουργίας. Προφανώς και έχουμε να κάνουμε με τα νέα μοντέλα εργασίας που καθημερινά «ευαγγελίζονται» οι θιασώτες των μνημονίων, μοντέλα που οδηγούν τους εργαζομένους σε καθημερινή αμφιβολία για το εργασιακό τους «γίγνεσθαι».

Η ΝΕΡΙΤ που μας παρουσιάστηκε πρωτοτυπεί και ως προς την απουσία προγράμματος, αφού παρουσιάζεται χωρίς πρωτογενείς εσωτερικές παραγωγές και με παντελή έλλειψη στοιχείων και σημείων αναφοράς που αναδεικνύουν και προάγουν τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα μας και γενικότερα την παιδεία και μόρφωση του λαού μας. Η Γιουροβίζιον να βγει και για τα υπόλοιπα…

Επίσης πρωτόγνωρη, για το επίπεδο δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, είναι και η υλικοτεχνική υποδομή που χρησιμοποιείται.Έχει παραχωρηθεί μόνο το Ραδιομέγαρο, και ένας αποθηκευτικός χώρος και 45 μόνον (από τα 1.100 που είχε η ΕΡΤ) σημεία εκπομπής. Η υπόλοιπη περιουσία της ΕΡΤ, όπως άλλωστε και ίδιο το Ραδιομέγαρο, προορίζεται για ξεπούλημα ∙ μια περιουσία που έχει δημιουργηθεί από το υστέρημα του Ελληνικού λαού.

Το σήριαλ των χαμένων εξαγγελιών της κυβέρνησης για το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα έχει και συνέχεια αφού, τσεκουρώνοντας αναδρομικά τις αποζημιώσεις των απολυμένων οι οποίες παρανόμως 11 μήνες τώρα δεν καταβάλλονται, έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Επίσης προσπαθεί να νομιμοποιήσει εκ των υστέρων όλες τις παράνομες αποφάσεις του ειδικού διαχειριστή, δίνοντάς του το δικαίωμα να τις αναρτήσει ετεροχρονισμένα στη Διαύγεια, σε μια προσπάθεια απροκάλυπτης συγκάλυψης σκανδαλωδών απευθείας αναθέσεων.

Το νέο μόρφωμα με το όνομα ΝΕΡΙΤ όπως και το προηγούμενο της ΔΤ δεν πρέπει να προχωρήσει, δεν πρέπει να υφίσταται. Η απαξίωσή του, από το σύνολο σχεδόν της κοινής γνώμης κάνει άμεση και επιτακτική την ανάγκη για επαναλειτουργία της ΕΡΤ για το καλό του Λαού μας και της Πατρίδας μας. Είμαστε εδώ μαζί με τους εργαζομένους της ΕΡΤ που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης για να την επιβάλλουμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Καμαρινόπουλος
Η Γεν. Γραμματέας
Νικολέττα Τσουραμάνη
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου