Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 6/7 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανασυγκροτημένες Ειδήσεις
@ Το αστείο της εβδομάδας: ... όλα καλά στον "Ελεύθερο Τύπο". Τα δεδουλευμένα έχουν πληρωθεί έως ευρώ ... Αίσιο το τέλος και οι εργαζόμενοι εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον εκδότη κ. Αλ. Σκαναβή ... Ομοίως και οι του "Επενδυτή" εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον εκδότη κ. Μπενέκο ... Τέλος καλό, όλα καλά...

@ Μια απόφαση, επιμελώς κρυμμένη στην αδιαφάνεια της νέας Διαύγειας, από την Αφροδίτη Γουγά αποκαλύπτει το μέγεθος του κυνισμού της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Η ειδική διαχειρίστρια των αποθεματικών της ΕΡΤ Α.Ε που θυμίζουμε πως συνεχίζει να διατηρεί «τηλεοπτικό κανάλι» με προσωπικό και δικό της λογότυπο, υπέγραψε την πληρωμή της δικηγόρου που εκπροσώπησε το ελληνικό δημόσιο ενάντια στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ στο δικαστήριο της Κρήτης! Η αμοιβή της δικηγόρου Παναγιώτας Κατσιρούμπα ανέρχεται σε 4.290,92 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α και η δαπάνη θα «βαρύνει τον ειδικό εκτός προϋπολογισμού λογαριασμό του άρθρου 4Β της αριθμ.οικ.2/11.6.2013 Κ.Υ.Α». Η μίσθωση δικηγόρων που εκπροσωπούν το ελληνικό δημόσιο, στηρίζεται σε έγγραφο του προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Με δεδομένο ότι μετά την Κρήτη ακολουθούν δεκάδες ακόμη δικαστικές μάχες από τις αγωγές των εργαζομένων, γίνεται φανερό πως το υπουργείο Οικονομικών μπροστά στο στόχο του να διατηρήσει τη Δ.Τ, είναι ικανό να πληρώσει χιλιάδες ευρώ που ανήκαν στην ΕΡΤ, δηλαδή στους Έλληνες πολίτες, ενάντια στους εργαζόμενους της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

@ Ανεβαίνει δυναμικά ο Dee Jay. Την περασμένη βδομάδα 23-29 Ιουνίου ο σταθμός των Αττικών Εκδόσεων έπιασε στη δεύτερη θέση το Μελωδία με 132 αστάθμιστες απαντήσεις. Ο Real FM, εν μέσω Μουντιάλ και θέρους, είναι πρώτος με 168 απαντήσεις, ενώ ο NovaΣπορ FM με 105 απαντήσεις ανέβηκε στην τέταρτη θέση και ο Σκάι με 102 στην πέμπτη. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν ο Δίεση με 101, ο Ρυθμός με 100, ο Easy με 93, ο RED με 90 και ο Music με 88.

@ Στις 31 Αυγούστου πρόκειται να κυκλοφορήσει η κυριακάτικη “Kontra News” με 16 σελίδες μεγάλου σχήματος και διευθυντή τον Αιμίλιο Λιάτσο.

@ Προς πώληση εθνικής εμβέλειας σταθμός. Πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρός επιχειρηματίας, με παρουσία ήδη στα media, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την εξαγορά.

@ Εκδότης με βίτσιο στις ψηλές… κάνει κάστινγκ αυτή την εποχή αναζητώντας την ιδανική γραμματέα που θα σταθεί δίπλα του και θα τον εμπνεύσει να προχωρήσει από τον Σεπτέμβριο στην έκδοση της νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας που έχει αναγγείλει! Σημειώνεται – για να μην τον αδικούμε, ότι στην αγγελία που έχει βάλει στις εφημερίδες το ξεκαθαρίζει και δεν αφήνει αμφιβολίες ή παρερμηνείες για άσκοπες επισκέψεις στο γραφείο του καλοκαιριάτικα, αφού αναφέρει χαρακτηριστικά, «Ζητείται γραμματέας προέδρου ομίλου media άνω του 1.72»! Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος δεν αντέχει τις τάπες… Πάντως ο ίδιος δεν είναι και το πρώτο μπόι! Ωστόσο από μάτι σκίζει, αφού ορισμένες κυρίες που επιχείρησαν να διεκδικήσουν τη θέση με ψηλοτάκουνες γόβες για να παραπλανήσουν κόπηκαν άμα τη εμφανίσει!

@ Να υποθέσουμε ότι και στη "Ναυτεμπορική" όλα εξελίσσονται ομαλά και τα μαύρα σύννεφα έχουν εξαφανιστεί;

@ Πώς είπατε; Ναι, ναι ... ο εκδότης Καλοφωλιάς χαίρει άκρας υγείας...

@ Και ο Θωμάς ο Λιακουνάκος. Επίσης...

@ Σε όποιο μαγαζί έχει παρέμβει ο πρόεδρος της ΕΤΗΠΤΑ, Γ. Μυλωνάς, πρόβλημα δεν υφίσταται πλέον ... Όλα είναι μια κακή ανάμνηση...

@ Κατά τ' άλλα εκεί στη Μίνωος όλα εξελίσσονται σύμφωνα με το - υποτιθέμενο - σχέδιο ... νέο κόμμα στα σκαριά ... θα χρειαστεί ίσως και "δικιά" του εφημερίδα ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου