Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

... αλλάζει χέρια γνωστή εφημερίδα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σκάει βόμβα στον αθλητικό Τύπο!
Ο ταλαιπωρημένος αθλητικός Τύπος (που είδε συνολικά τις μουντιαλικές πωλήσεις του να είναι χαμηλότερες από αυτές, τις μη μουντιαλικές, του Ιουνίου, Ιουλίου 2013) θα υποστεί τις επόμενες ημέρες – αν όχι ώρες – ένα ισχυρό μεταβατικό σοκ!

Αθλητική εφημερίδα, από τις πλέον επιτυχημένες του χώρου, αλλάζει χέρια και, πιθανόν, γραμμή. Η αγοραπωλησία θεωρείται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεδομένη καθώς έχει επέλθει συμφωνία και όταν γίνει ευρέως γνωστή θα προκαλέσει πάταγο.

Η εφημερίδα περνάει στα χέρια εκδότη ημερήσιας πολιτικής και εικάζεται ότι αυτή η αλλαγή θα διαφοροποιήσει και τις συλλογικές «τάσεις» του αθλητικού Τύπου στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στις πληροφορίες αναφέρεται όνομα στελέχους που θα ενταχθεί στο δυναμικό της εφημερίδας (ίσως εν ευθέτω χρόνω), το οποίο πιθανότατα προορίζεται για υψηλόβαθμη επιτελική θέση. Ωστόσο, αυτό το τελευταίο χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση και προς το παρόν αναφέρεται με επιφυλάξεις. Για ό,τι νεότερο μπορέσουμε να προσθέσουμε με εγκυρότητα, θα επανέλθουμε.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου