Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

... ΕΠΠΗΤ - ζήτησε πρόσθετη παρέμβαση κατά ΔΟΛ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σχόλιο "Α" : ... κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΠΠΗΤ για πρόσθετη παρέμβαση η ΕΣΗΕΑ, η ΕΣΠΗΤ, η ΓΣΣΕ και το ΕΚΑ ... ο Μυλωνάς και οι συν αυτώ της ΕΤΗΠΤΑ φυσικά και δεν εμφανίστηκαν ... προφανώς αν συνέβαινε το αντίθετο η Μιχαλακοπούλου θα έκανε παράπονα ... κατά τ' άλλα, υπέρ του συν. Μαΐδη κατέθεσε ο Παναγιώτης Σκουτέρης του "Δικτύου" ... και υπέρ του ΔΟΛ, κατέθεσε υπάλληλος της Γραμματείας της ΠΟΕΠΤΥΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Τύπου & ΜΜΕ) !!! ... εκεί έχουμε φτάσει ... ούτε τα προσχήματα πλέον δεν κρατάμε ...
   Επιστολή για Πρόσθετη Παρέμβαση

ΑΠΟ : Ένωση Προσωπικού Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου

ΠΡΟΣ : ΠΟΕΠΤΥΜ/ΠΟΕΣΥ/ΠΟΣΠΕΡΤ

ΕΣΗΕΑ/ΕΠΗΕΑ/ΕΠΗΕΘ/ΕΣΠΗΤ/ΕΤΗΠΤΑ/ΕΤΕΡ/ΕΦΕ/ETITA

ΥΠΟΨΗ : Προέδρου και Μελών Δ.Σ.



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε για την εκδίκαση της αγωγής του Προέδρου της Ένωσής μας Χρήστου Μαΐδη κατά του Δ.Ο.Λ., σχετικά με την παράνομη απόλυσή του τον Οκτώβριο του 2011 η οποία θα εκδικαστεί στις 23 Ιουλίου 2014 ημέρα Τετάρτη στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Σε συνέχεια της υποστήριξης που μας παρείχατε από την πρώτη στιγμή όντας δίπλα στον Πρόεδρό μας τόσο ηθικά, όσο και οικονομικά, υπήρξε η αρχική δικαίωση μέσω Ασφαλιστικών μέτρων που κερδήθηκαν με την συνδρομή του έγκριτου εργατολόγου, Δημήτρη Περπατάρη.

Στα πλαίσια της Συναδερφικής και Συνδικαλιστικής Αλληλεγγύης των Ενώσεων στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που χτυπιούνται και λεηλατούνται βάναυσα από το Εργοδοτικό κατεστημένο, την Κυβέρνηση και την Τρόικα, όντας ένα βήμα πριν την ψήφιση Νομοσχεδίου για την αλλαγή του Συνδικαλιστικού Νόμου 1264/82 καταργώντας στην ουσία το δικαίωμα στην Απεργία, βάζοντας έτσι Ταφόπλακα στα Συνδικαλιστικά μας Σωματεία, καλούμε για Πρόσθετη Παρέμβαση της Ένωσής σας ενάντια στην εργοδοσία του Δ.Ο.Λ., με στόχο μια ακόμα Νίκη τόσο των Σωματείων του κλάδου, όσο και των εργαζομένων σε αυτόν, δίνοντας Ελπίδα, Δύναμη και Αγωνιστικότητα.

       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                      Χρήστος Μαΐδης                            Μάρθα Σαμαρά

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου