Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

... το ...Στοίχημα του Γ. Φιλιππάκη !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αποδεκατίστηκε το αθλητικό της Espresso


Τα μυστήρια στον όμιλο Φιλιππάκη συνεχίζονται... 

Το αθλητικό τμήμα της Espresso, ολιγομελές έτσι και αλλιώς, διαλύεται! Και αυτό έναν περίπου μήνα πριν από τη φημολογούμενη έκδοση αθλητικής εφημερίδας από το συγκρότημα του Γιάννη Φιλιππάκη. Στη διάρκεια του Ιουλίου απολύθηκαν δυο από τους αθλητικούς συντάκτες της «Ε», με διαφορά ημερών ο ένας από τον άλλον, ενώ δόθηκε υποχρεωτική άδεια σε άλλα δυο μέλη του τμήματος. Οι εκτιμήσεις είναι ότι και αυτοί θα ακολουθήσουν τον δρόμο της εξόδου μετά την επιστροφή τους.

Αντίθετα, διατηρήθηκαν οι δύο αθλητικοί συντάκτες της «Δημοκρατίας» οι οποίοι καλύπτουν και την Espresso.

Πλέον, στην κάλυψη των αθλητικών σελίδων των δύο εφημερίδων μετέχει με διευρυμένες αρμοδιότητες η συντακτική ομάδα των «Προβλέψεων», του δισεβδομαδιαίου στοιχηματικού περιοδικού των εκδόσεων Φιλιππάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οι συντάκτες του περιοδικού θα αποτελέσουν και την σπονδυλική στήλη της υπό έκδοσης νέα αθλητικής και στοιχηματικής εφημερίδας, για την οποία πάντως οι πληροφορίες που φτάνουν στη «πιάτσα» διίστανται ως προς το πότε θα εκδοθεί και ως προς τις προτεραιότητές της. Αν δηλαδή είναι κυρίως αθλητική με πλούσιο στοιχηματικό ένθετο ή το αντίστροφο.
---
πηγή: 
http://zoornalistas.blogspot.gr
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου