Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

... Μπόμπολας για MEGA - ζήτησε 150 απολύσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρίας την περασμένη Πέμπτη
150 απολύσεις
ζήτησε ο Μπόμπολας από το MEGA

Μπορεί το τελευταίο ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ – εκτός από την έγκριση της πρότασης για τον Μάρκο Σεφερλή – να μην πήρε κάποια άλλη απόφαση, ωστόσο τα όσα συζητήθηκαν και ειπώθηκαν σε αυτό κρίνονται εξαιρετικά κρίσιμα για το μέλλον του MEGA.

Έτσι, ξεχωριστή σημασία έχει η έντονη πίεση που ασκήθηκε από τον Φώτη Μπόμπολα για να γίνουν άμεσα και επιτακτικά – όπως χαρακτηριστικά μάς μεταφέρουν, περί τις 150 απολύσεις! Το νούμερο είναι πέρα για πέρα σοκαριστικό, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του ότι το μεγάλο κανάλι σχεδόν είναι στα όρια του να αποψιλωθεί… Πλέον ελάχιστα περιθώρια υπάρχουν για απολύσεις που δεν θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν λεπτομέρειες, λέγεται ότι το νούμερο που ζήτησε ο μεγαλομέτοχος του καναλιού κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης – κάποιες στιγμές τουλάχιστον, εν τη ρύμη του λόγου ξεπερνούσε το 150… Πάντως οι ίδιες πηγές το ερμηνεύουν ως προσπάθεια – μετά και από τις αναμενόμενες αντιδράσεις της διοίκησης, να αναγκαστούν να συμφωνήσουν σε κάποιο χαμηλότερο αριθμό, που όμως στην πραγματικότητα θα είναι το επιθυμητό για τον εκδότη νούμερο!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου