Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 8/8 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανασυγκροτημένες Ειδήσεις
@ Κανένα από τα μεγάλα κανάλια, καμιά από τις μεγάλες εφημερίδες και τα ραδιόφωνά τους δεν ασχολήθηκε με την τροπολογία με την οποία η κυβέρνηση προικοδοτεί και δωροδοκεί τη διαπλοκή...

@ Συνάντηση κορυφής την περασμένη Πέμπτη στην Καθημερινή. Ο Γιώργος Μπόμπολας κατέβηκε στο Νέο Φάληρο και συνομίλησε επί μακρόν με τον Αριστείδη Αλαφούζο για τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν στα ΜΜΕ.

@ Ο Χρήστος Κύρτσος ανέλαβε τη θέση του εκδότη της «Free Sunday» μετά την εκλογή του Γιώργου Κύρτσου ως ευρωβουλευτή με τη ΝΔ. Τη διεύθυνση της εφημερίδας έχει η δημοσιογράφος Γκέλυ Σπανού.

@ Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να εξαγγείλει τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης από τη ΔΕΘ, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει να εκπέμψει λόγω έλλειψης κονδυλίων.

@ Σε δημοσίευμα στην εφημερίδα «Ημερησία» ο Γιώργος Γάτος σημειώνει ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει «κλειδώσει» το σχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, σχετικά με την ενοποίηση όλων των ασφαλιστικών ταμείων σε ένα μέχρι το 2017.

@ Στις αρχές της νέας χρονιάς ο ΣΚΑΪ προγραμματίζει τη μετάδοση ενός καναλιού σε υψηλή ευκρίνεια, με το λογότυπο ΣΚΑΪ HD, στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Ταυτόχρονα, ο ΑΝΤ1 προετοιμάζεται για τη δημιουργία συνδρομητικού καναλιού, το οποίο θα μεταδίδεται επίσης από την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.

@ Να μην πληρώσουν για τα προηγούμενα χρόνια συστηματικής κλοπής των κειμένων των εφημερίδων επιδιώκουν οι εταιρείες ηλεκτρονικής αποδελτίωσης (pressclipping). Θέλουν να ορίσουν ένα σημείο «μηδέν» υπογράφοντας συμφωνία με εκδότες και εργαζομένους στον Τύπο, με τη «διαγραφή» της πειρατικής πολιτικής και την έναρξη καταβολής αντιτίμου.

@ Η αρμόδια υφυπουργός Σοφία Βούλτεψη επιλέγει την προσωπική παρουσία στα πρωινά παράθυρα της τηλεόρασης και τις συζητήσεις στο ραδιόφωνο από το να δίνει απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών. Πολιτική που ξεκίνησε επί εποχής Ηλία Μόσιαλου και, δυστυχώς, συνεχίζεται. Ουσιαστικά, κατήργησαν την ενημέρωση.

@ Οι 16 επιλεγέντες των "Αθλητικών Ειδήσεων" της ΝΕΡΙΤ : Κατερίνα Αναστασοπούλου, Ελένη Μπουζάλα, Αντώνης Τζαβάρας, Νίκος Γκομώλης, Μιχάλης Λαδόπουλος, Χρήστος Κοντός, Ηλίας Παπαϊωάννου, Παναγιώτης Σαμαράς, Δημήτρης Μαλισιώβας, Αριάδνη Αγάτσα, Νίκος Γιαννόπουλος, Περικλής Μακρής, Γιάννης Δάρας, Βαγγέλης Ιωάννου, Αντώνης Λαγός, Βασιλική Σπύρου.

@ Να επιστρέψουν τα εκατομμύρια ευρώ που έχουν εξάγει στο εξωτερικό και σε τράπεζες ασφαλείας της Ελβετίας και της Γερμανίας ζητεί η τρόϊκα από τους μεγαλομηντιάρχες, προκειμένου να δώσει το «πράσινο φως» για το πολυπόθητο κούρεμα των δανείων τους... 

@ Και φυσικά περιμένουμε έναν κάποιο απολογισμό από τις Συνεργαζόμενες Ενώσεις στα ΜΜΕ για την μεγαλειώδη κινητοποίηση - 24ωρη απεργία ενάντια στην ψήφιση της Ντροπολογίας...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου