Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

... το "Μικρόφωνο στα γήπεδα" είναι εδώ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Όλη η αθλητική δράση
στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και το ertopen.com


Η μάχες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης για το EuropaLeague, όπως και το πρωτάθλημα της SuperLeague στο «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα»

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ πιστή στο ραντεβού της με τους φιλάθλους συνεχίζει δυναμικά τις ενημερωτικές της εκπομπές, ενώ με το «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα» θα μεταφέρει ό,τι θα συμβαίνει εντός αγωνιστικών χώρων. Η εκπομπή-θρύλος της Ελεύθερης Ελληνικής Ραδιοφωνίας «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα» θα καλύψει, μέσα από το ertopen.com και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ, λεπτό προς λεπτό τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στο EuropaLeague.

Αρχικά, την Πέμπτη 21/8, το «Μικρόφωνο» θα βρεθεί στα γήπεδα «Απόστολος Νικολαΐδης» και «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη μετάδοση των αγώνων ΠΑΟ - Μίντιλαντ και Αστέρας Τρίπολης -Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ταυτόχρονα θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ζίμπρου στη Μολδαβία. Το «Μικρόφωνο» θα είναι ανοιχτό και την Πέμπτη 28/8 για να «καλύψει» τις ρεβάνς. (Η ώρες διεξαγωγής τόσο των πρώτων όσο και των δεύτερων αγώνων δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη).

Με συντονιστή τον ιδρυτή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Κώστα Μότση και ένα επιτελείο έμπειρων και γνωστών δημοσιογράφων καθημερινά μέσω του ertopen.com μπορείτε να ενημερώνεστε για ΟΛΗ την ποδοσφαιρική επικαιρότητα, καθώς και ό,τι θα συμβαίνει σε ΟΛΟ τον κόσμο και σε ΟΛΑ τα σπορ.

Φυσικά, το «Μικρόφωνο» θα βρεθεί και στα γήπεδα της SuperLeague, η οποία ξεκινά το Σάββατο 23 Αυγούστου.

Δείτε το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών, ώστε να συντονιστείτε με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Όλο το πρόγραμμα διαβάστε το ΕΔΩ

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου