Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

... EBU - Καρατζαφέρης - Φάληρο : άρωμα εκλογών ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αιχμές

... του Κώστα Κουφογιώργου ...
@ Δεν είναι μόνο η EBU που δηλώνει δυσαρεστημένη με την κυβερνητική πολιτική. Την ανησυχία της εξέφρασε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την ανεξαρτησία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, μετά τις αλλαγές που έγιναν για τον διορισμό της διοίκησής της.

@ Αυτή τη βδομάδα αποφασίζουν οι μέτοχοι του MEGA στο ΔΣ που αναμένεται να προγραμματιστεί.

@ Περιμένουν πολλοί περισσότεροι επιχειρηματίες, από όσους φαίνεται, το «κούρεμα» των δανείων. Αλλά το δώρο φαίνεται πως θα είναι για τους ισχυρούς.

@ Εθνικής εμβέλειας αναμένονται να είναι οι επιθέσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι η επιστροφή του στα «παράθυρα» των σταθμών εθνικής εμβέλειας είναι και η περίπτωση του ΑΡΤ TV, το οποίο «προικίστηκε» από το ΕΣΡ, χωρίς διαγωνισμό» με τη δυνατότητα να εκπέμπει σε όλη τη χώρα! Ταυτόχρονα, ο ραδιοφωνικός του σταθμός ΑΡΤ FM, εκπέμπει ως κομματικός στην Αττική παρά το γεγονός πως το ΛΑΟΣ δεν εκπροσωπείται στη Βουλή ή στην Ευρωβουλή, όπως ζητάει ο νόμος.

@ Να απομακρύνουν τους Α. Μακρυδημήτρη και Θ. Φορτσάκη, επιχείρησε η κυβέρνηση. Αλλά οι καθηγητές είναι εκ της θέσεως τους, πιο διαβασμένοι.

@ Πολύ νευρικότητα στο Φάληρο. Οι δουλειές δεν γίνονται έγκαιρα, οι εντεταλμένοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και το προσωπικό, φυσικά, δεν επαρκεί. Και μέσα σ' όλα ήρθε και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος - "Χ" με Λεβαδειακό - να επιτείνει αυτή τη νευρικότητα...

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου